Dior Addict Fluid Stick Whisper Beige

SONY DSC

Nudes, ik kan er geen genoeg van krijgen! Voor mij moet alles tegenwoordig een beetje workproof zijn en daarmee wil ik zeggen dat het lipproduct langhoudend moet zijn maar ook dat het niet te hard opvalt als je toch even bijgewerkt hebt. Na mijn kennismaking met de Dior Fluid Stick in Frisson, een koraalkleurtje wilde ik er nog een echte nude bij en dat werd Whisper Beige.

SONY DSCSONY DSC

De Dior Fluid Sticks hebben de beste applicator die ik al in tijden heb gehad. Ze gaan heel makkelijk mee met de vorm van je lippen en zo kan je ze ook perfect in de lijntjes inkleuren. Bovendien haalt hij niet teveel product in één keer uit de tube, zo kan je ook makkelijk doseren.

SONY DSCSONY DSC

Glanzend en nude, de perfecte combinatie voor mij. Er zit wel beige in de naam maar toch zie je er een klein beetje roze in terug komen, dat maakt de kleur meteen ook een heel stuk minder flets.

Ik kocht deze Dior Fluid Stick Whisper Beige bij IPXL voor 33.50euro (dit is de prijs zonder korting want ik kocht deze met 21% korting, hier vind je mijn shoplog)

De Dior Fluid Sticks hebben mijn hart gestolen, ik denk wel dat er nog andere kleurtjes zullen volgen, keuze genoeg 🙂

 

 

4 thoughts on “Dior Addict Fluid Stick Whisper Beige

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *