Dior Addict Fluid Stick Frisson

SONY DSC

Eigenlijk heb ik lipsticks en lipglosses genoeg, meer dan genoeg maar af en toe wordt er iets nieuws uitgebracht dat ik dan absoluut weer moet hebben. Na ontelbare swatches gezien te hebben was ik er van overtuigd dat de nieuwe Dior Addict Fluid Stick in Frisson écht iets voor mij zou zijn. En oh boy, ik had helemaal gelijk! Ik had mezelf op een no-buy gezet, of in elk geval toch voor lipproducten maar nu ik deze heb gebruikt wil ik meer, meer, meer… Dior can cause a serious addiction!

SONY DSC

De Dior Addict Fluid Stick is heel anders dan de andere lipproducten die ik heb, het is echt compleet iets nieuws. Geen lipgloss maar ook geen lipstick, het hangt er zo een beetje tussenin. De houdbaarheid van de lipstick en de glans van de lipgloss zonder plakkerige toestanden, zo kan ik deze fluid stick het best omschrijven. En vooral kleur, heel veel kleur die lang en goed blijft zitten.

SONY DSC

Ook de applicator is anders dan de meeste lipglosses, hij volgt perfect de contouren van je lippen zodat buiten de lijntjes kleuren bijna onmogelijk is. De fluid stick voelt bij het aanbrengen ook heel licht en fris aan, je voelt eigenlijk amper dat je iets op je lippen hebt.

sized_dsc03261

Vanaf het moment dat ik deze kleur swatchte was ik verkocht, de kleur is de perfecte koraalkleur.

SONY DSC

Voor mij is dit de perfecte koraalkleur en heb hem dan ook al vaak gedragen. Ik ben er echt dol op!

De Dior Fluid Stick is beschikbaar in zestien tinten en je betaalt rond de 30 euro zonder korting. Niet meteen goedkoop maar elke cent waard!

6 thoughts on “Dior Addict Fluid Stick Frisson

  1. Zalige kleur! Echt iets voor jou, fris en draagbaar tegelijk. Eentje om te onthouden voor mijn volgende shopping spree 😉

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Een dikke, dikke favoriet op dit moment! Ben al blij dat ze permanent zijn 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *