Dior 5 Couleurs Designer 208 Navy Design

Dior 5 Couleurs Designer 208 Navy Design

Dior 5 Couleurs Designer 208 Navy DesignJe stash opruimen is soms echt wel een goed idee want zo kwam ik deze Dior 5 Couleurs Designer 208 Navy Design tegen waarvan ik eerst dacht, mmm niet echt mijn kleuren.

Dior 5 Couleurs Designer 208 Navy Design

Blauw is normaal gezien niet echt mijn ding, het doet een klein beetje teveel 80’s aan en laat dat nu niet echt mijn ding zijn. Dit palette verdween dan ook ergens in een schuifje achteraan. Tot ik de kleuren swatchte en verliefd werd want al lijken het allemaal blauwe tinten in dit palette, ze zijn niet blauw maar eerder paars en laat dat nu net wel mijn ding zijn.

Dior 5 Couleurs Designer 208 Navy Design

Dit Dior 5 Couleurs Designer 208 Navy Design komt uit de Backstage lijn van Dior en bevat een primer, 2 kleuren oogschaduw, een highlighter en een liner. Buiten deze Navy Design bestaan er nog drie andere kleurencombinaties, Khaki Design, Nude Pink Design en Amber Design. Vooral deze laatste combinatie is ook heel erg mooi.

Dior 5 Couleurs Designer 208 Navy Design

In het palette vind je ook twee brushes, de sponsjes die je in elk palette van Dior ziet en een tweezijdige brush met aan de ene kant een oogschaduwbrush en aan de andere kant een eyelinerbrush. Ondanks dat ze zo klein zijn, zijn ze best wel fijn om mee te werken al is het dan wel alleen als ik geen andere brushes bij de hand heb.

Dior 5 Couleurs Designer 208 Navy Design

Zie je wat ik bedoel? Dit is helemaal geen blauw maar wel paars en ik werd helemaal verliefd op de tweede kleur! Zo stom dat ik dit palette zo ver heb weg gestoken want dit is echt mijn favoriete oogschaduwtint op dit moment. Verder zie je helemaal links de primer, niet echt een oogschaduwprimer maar wel een kleur die een goede basis vormt onder een donkere kleur. Voor mijn heeft de highlightkleur iets teveel glitter in zich en hierdoor gaat hij in de vouwtjes van je ogen zitten. De  liner is dan wel weer fijn. Creamy en makkelijk aan te brengen. Ik vraag me alleen af hoe lang deze zo blijft. Hopelijk droogt deze niet te snel uit.

Een vergeten pareltje, deze Dior 5 Couleurs Designer 208 Navy Design, ben blij dat ik dit toch nog ontdekt heb.

Je vindt deze Dior 5 Colours Designer Palettes bij de Parfumerie voor ongeveer 57 euro.

One thought on “Dior 5 Couleurs Designer 208 Navy Design

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *