Dior 5 Couleurs 566 Versailles

SONY DSCSONY DSC

Als je houdt van draagbare, workproof kleuren dan stel ik je graag voor aan de nieuwe Dior 5 Couleurs 566 Versailles. Ik heb dit palletje de laatste tijd al heel erg vaak gebruikt, of in elk geval vier van de vijf kleuren. Met dit palletje kan je ook makkelijk van een dag- naar een avondlook gaan zonder veel moeite.

SONY DSCSONY DSC

Ik hou van de luxe die deze Dior palletjes uitstralen, ze zijn bijna te mooi om te gebruiken! Maar bij deze kon ik het niet laten, de kleuren zijn veel te mooi om niet te gebruiken.

SONY DSCSONY DSC

 

Alleen de zilveren kleur is niet echt mijn ding, misschien wel om tijdens de feestdagen te gebruiken maar in een workproof look vind ik dit iets tè. De overige kleuren zijn dan wel weer een schot in de roos. Elk apart of allemaal samen, je kan er alle kanten mee op. De oogschaduw is heel erg zacht en makkelijk aan te brengen, het mooiste effect krijg je als je er een basis onder zet, de oogschaduwbasis gaat er niet alleen voor zorgen dat je kleuren langer mooi blijven, ze zijn dan ook net iets intenser.

Dit is Versailles palletje is misschien wel het meest draagbare palletje maar het mooist is Dior 5 Couleurs Trafalgar, veel minder draagbaar maar de kleuren zijn héél erg mooi. Dit palletje toon ik één van de komende dagen. Op mijn wishlist? Dior 5 Couleurs Montaigne, ook een heel mooi palletje met net zo’n draagbare kleuren.

De Dior 5 Couleurs palletje vind je bij zowat elke parfumerie en je betaalt ongeveer 55 euro.

3 thoughts on “Dior 5 Couleurs 566 Versailles

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *