Demak Up Detox Water Challenge

Demak Up Detox Water Challenge

Demake Up Detox Water ChallengeDemake Up Detox Water Challenge

Demak Up Detox Water Challenge

Blijkbaar zijn er nog steeds heel veel vrouwen die hun huid niet goed reinigen. Nochtans begint een mooie huid met een goede reiniging. Hoe kunnen anders alle producten die je gebruikt om je huid te verzorgen hun werk goed doen als je niet met een propere basis begint?Demak Up lanceert net zoals vorige jaren een campagne om vrouwen er van bewust te maken dat je huid reinigen écht wel nodig is, dit jaar is dat de Demak Up Detox Water Challenge. Water is heel belangrijk, het is niet alleen een pak gezonder, het gaat je huid ook van binnenuit hydrateren.

Demak Up Detox Water ChallengeVoor het reinigen van je huid heb je de juiste tools nodig en op dat gebied is Demak Up misschien wel de meest bekende. Wie heeft de watjes van Demak Up nu nog niet gebruikt?

Demak Up Detox Water Challenge

Je hebt de watjes in alle soorten en maten. Je hebt pads en doekjes die al doordrenkt zijn met een reiniger. Handig als het snel moet gaan maar ik gebruik zelf liever een aparte reiniger. Mijn favoriete wattenschijfjes van Demak Up zijn de grote Demak Up Expert wattenschijfjes. Ze zijn bijna dubbel zo groot als de normale versie en heel handig voor je gezicht.

Demak Up Detox Water ChallengeDemak Up Detox Water Challenge

Ik vind deze niet alleen zo fijn omdat ze zo groot zijn, ze laten je reiningingsproduct er niet doorlopen en ze zorgen er voor dat je je huid goed en snel kan reinigen.

Demak Up Detox Water ChallengeMaar terug naar de Demak Up Detox Water Challenge! Water is maar water en als je niet gewend bent van het regelmatig te drinken kan water op zich misschien wat saai zijn. Je water pimpen kan op heel wat manieren! Start eerst al met een leuk glas of schaf jezelf zo’n leuke Mason Jar aan, het maakt water drinken net iets leuker. Vul de Maison Jar met water, ijsblokjes en voeg er dan wat vruchten aan toe zoals bv blauwe bessen en frambozen. Deze vruchtjes zitten vol met anti-oxidanten en vitaminen die vroegtijdige huidveroudering gaan bestrijden.

Ik ga mee doen aan de Demak Up Detox Water Challenge! Jij ook? Meld je dan snel aan op de Demak Up Detox Challenge Pagina en op de Facebookpagina . Daar krijg je elke dag tips en tricks om je huid van binnen en buiten goed te reinigen.

Succes!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *