Deauty Box#19 Deauty for iU

SONY DSC

Ik keek echt uit naar de Deauty Box van deze maand! Een samenwerking met iU? Dat kan nooit slecht zijn! Na alle niet zo fijne recensies van de laatste maanden had Deauty toch wel wat goed te maken. De box van vorige maand was ok, maar dan ook gewoon ok, ik was er nog steeds niet van onder de indruk.

SONY DSC

Deze maand niet alleen een menu maar ook een boekje met heel wat achtergrond van alle producten die in de box zitten en een kortingscode van 20% te gebruiken in de online iU shop of  in de iU winkels. Ook dit keer heeft niet iedereen dezelfde box en werd hij aangepast aan jouw profiel. Voor mij is het eigenlijk de eerste keer dat ik allemaal nieuwe producten kreeg, geen enkel product zat in één van mijn vorige boxen. De box bestaat uit twee delen, het “menu” en dan nog een aantal extra’s.

SONY DSC

De Deauty Box was deze maand heel mooi gevuld, ik kreeg zelfs twee full size producten!

sized_dsc01726

Als eerste full size product kreeg ik de T.Le Clerc Volume Mascara in Violine (20.00euro) Mijn eerste kennismaking met dit apothekersmerk! De verpakking ziet er alvast veelbelovend uit. Ik ga er in elk geval heel snel mee aan de slag.

SONY DSC

Tweede full size product, een T. Leclerc oogpotlood in Feuille d’Or. (15.45 euro)

 

sized_dsc01722

Eerste indruk is dat het potlood smeuïg is en veel kleur afgeeft. Benieuwd of dit wat is.

SONY DSC

De overige producten die in de box zitten zijn allemaal luxe stalen maar daarom niet minder fijn. Ik leerde de Nuxe Nirvanesque producten vorig jaar kennen en ik ben er echt fan van geworden. De oogcréme van deze lijn gebruik ik nog steeds en deze Nuxe Nirvanesque Light koop ik deze zomer opnieuw. Dit is een tube van 15 ml, heel ver kom ik er niet mee maar wel handig om mee te nemen op weekend.

SONY DSC

Ook Payot is een merk dat mij eigenlijk onbekend is. Wel al heel wat goeds over gelezen, maar nog nooit zelf gebruikt. Deze D’Tox Reinigingsgel spreekt me wel aan, door de frisse geur lijkt hij me fijn om tijdens de zomer te gebruiken.

SONY DSC

Mavala ken ik van de nagellak, die heel fijn is trouwens, maar deze Oil Seal Dryer kende ik nog niet. Benieuwd of deze mijn Seche Vite kan verslaan in droogtijd!

SONY DSC

Garancia Ensorcelante anti-krokodillenhuid 3 in 1, alleen al de naam 🙂 Die ben ik nog niet vaak tegen gekomen bij beautyproducten!  Waarom 3 in 1? Deze bodylotion voedt, hydrateert en exfolieert. Benieuwd!

SONY DSC

Dan zijn we aan de extra’s!

SONY DSC

JYB is een volledig Belgisch merk dat eigenlijk nog maar zeven maanden bestaat, of beter, werd uitgebracht want aan het testen van de producten ging heel wat meer tijd vooraf. En daar kwam een hele verzorgingslijn uit. In deze box zitten twee staaltjes, een bodymilk en een dagcréme. Al is die Ultra Rich niet iets wat ik direct ga gebruiken, ik denk niet dat mijn huid blij zal zijn met een ultra voedende crème.

SONY DSC

Deze Eucerin Aquaphor verdween meteen in mijn handtas aangezien hij een beetje voor alles dient, droge lippen, droge nagelriemen, kleine sneetjes of schaadwonden… Een echt multifunctioneel product, met een kind in huis kan dat wel eens van pas komen. Bevalt deze crème me goed zal ik me snel een full size aanschaffen.

SONY DSCAls laatste nog een staal van de Filorga Optim-Eyes. Filorga heeft een heel aantal fijne op de markt gebracht en ik twijfel er niet aan dat deze ook zo ééntje is. Hier ga ik ook zeker mee aan de slag.

Ik ben blij met de box van deze maand, er zaten twee fullsize producten in, de waarde van je box heb je dan al zeker terug én er zaten allemaal merken in die me echt nieuwsgierig hebben gemaakt. Benieuwd wat het volgende maand zal zijn, Deauty zit opnieuw in stijgende lijn!

Wat denk jij van deze box? 

 

4 thoughts on “Deauty Box#19 Deauty for iU

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *