Deauty Box #5 Januari 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De vijfde Deauty Box lag op me te wachten bij de Post en ik was weer meer dan benieuwd wat er deze keer zou in zitten. Toen ik op Twitter zag dat er al enkele de box hadden ontvangen was ik té nieuwsgierig en ik wilde ik natuurlijk weten wat er in zat. Deze keer blijken de boxen allemaal hetzelfde te zijn, toch degene die ik gezien heb.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij het openen van de box zit er een kaartje waarmee je bij Dermalogica een facemapping kan laten doen en krijg je een aantal samples afgestemd op het resultaat. Ik wilde dit altijd al eens doen en de samples zijn leuk meegenomen voor je de fullsize producten koopt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

De box bevat producten waarmee je iedereen wel een plezier doet denk ik.

De reisverpakking van L’Occitane, Almond Shower Oil is zeker een aanrader. Ik heb onlangs nog de grote refill gekocht, de geur is echt heerlijk!

Van de Dermalogica Daily Microfoliant heb ik zelf de fullsize verpakking van 75 gr. Dit is ook zo’n aanrader, je verwijdert er op een zachte manier je dode huidcellen mee. Bovendien is hij zo zacht dat je hem echt dagelijks kan gebruiken.

Ik ben niet echt een haarlakgebruiker maar deze travelsize van Elnett kan altijd wel eens van pas komen.

Ook van de L’Oréal Professionnel Vitamino Colr Mask heb ik een fullsize, maar deze travelsize komt zeker van pas bij een weekendje weg.

Als laatste een parfumstaal van Narciso Rodriguez van 4ml, het wil eigenlijk lukken dat ik dat parfum ook heb.

Dat is misschien het nadeel van blogger zijn, ik heb al heel wat producten geprobeerd maar toch vind ik het fijn om ze ook in kleine verpakkingen te hebben. Ik een verzamelaar? Neeee 😉

5 thoughts on “Deauty Box #5 Januari 2013

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *