Deauty Box #22 Juni 2014

SONY DSC

Deze maand geen speciale themabox bij Deauty maar vooral producten om te gebruiken na een dagje zon, zee en strand, iets wat we allemaal wel zullen doen tijdens de vakantie.

SONY DSCSONY DSC

De box is goed gevuld en vooral Rainpharma en Caudalie sprongen voor mij het meest in het oog.

SONY DSC

Rainpharma is een volledig Belgisch merk dat ik onlangs leerde kennen en waar ik meteen fan van werd. In deze box zit de Shower Scrub Sweet Morning Mint, heel blij mee want de tube die ik had is volledig op. Deze scrub is niet te hard of te zacht en door de muntgeur ben je meteen wakker ‘s morgens. Een aanrader!

SONY DSC

Het grote merk van deze maand in deze box is Caudalie (al vind ik dat Rainpharma ook een groot merk is, ze zijn heel erg goed bezig!) en ik was dan ook heel benieuwd wat er in de box zou zitten. Ik weet niet of er verschillende boxen in omloop zijn met verschillende producten maar in mijn box zit het Caudalie Vinosource SOS Serum. Ik heb dit serum altijd in mijn badkamer staan, echt een aanrader als je iets te lang in de zon hebt gezeten of als je een vochtarme huid hebt. Het gaat je huid hydrateren en verfrissen zonder vettig aan te voelen. Ook een aanrader!

SONY DSC

Wie Batiste droogshampoo niet kent leeft onder een steen denk ik want dit is zowat de meest bekende droogshampoo die bij ons te koop is. Ik heb altijd een paar flesjes staan in verschillende geurtjes, ze zijn echt allemaal fijn om je haar op te verfrissen als je geen tijd hebt om je haar te wassen. Nog een aanrader!

SONY DSC

Nieuw is deze Garnier oogreinigingslotion voor waterproof make-up. Deze gaat in de test, al ben ik meer fan van oliereinigers voor het hele gezicht. Deze belooft niet alleen waterproof make-up te verwijderen zonder te wrijven maar zou ook nog eens je wimpers versterken. Benieuwd!

SONY DSC

Verder nog een staaltje van  Evocure Skin DNA repair cream, deze créme gaat de elasticiteit en tonus van de huid verbeteren en intens hydrateren. Ik kende het merk nog niet maar misschien toch het proberen waard?

Valt het op dat ik deze box een aanrader vind? Bijna alles wat er in zit zal deze keer in mijn badkamer belanden, dat wil al veel zeggen!

Ik ben fan! Jij ook? Dan kan je hem nog steeds bestellen op de website van Deauty!

 

 

5 thoughts on “Deauty Box #22 Juni 2014

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *