Deauty Box #18 Februari 2014

SONY DSC

Beter laat dan nooit, jullie hadden de inhoud van de Deauty Box van februari nog te goed! Door de toestanden met mijn computer en al de verdwenen foto’s was deze een beetje op de achtergrond geraakt, mijn excuses! De laatste maanden was het eigenlijk niet veel soeps, buiten het ene zelfzame product had ik geen wauw gevoel meer en keek ik er niet echt meer naar uit, het is gewoon niet leuk als je verschillende keren hetzelfde product krijgt. Maar goed, wat brengt februari?

SONY DSC

Bij het openen krijg je meteen een aantal kortingbons, een actie van Club Med, korting voor Le Couvent des Minimes en korting bij Euromi.

SONY DSC

SONY DSC

De merken zien er al een pak interessanter uit! Weleda, Le Couvent des Minimes, Kérastase en het voor mij volledig onbekend merk Euromi.

SONY DSC

Euromi is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de fabricatie en de distributie van medisch, dermatologisch, esthetisch en chirurgisch materiaal. Bij het bekijken van de site blijkt dit een heel professioneel merk te zijn dat samenwerkt met dokters en dermatologen. In mijn box zit de Euromi Gly Ko Crème (34.99 euro) die de aanmaak stimuleert van collageen waardoor de huid weerstand en elasticiteit verkrijgt. Ben alvast benieuwd naar dit nieuwe merk!

SONY DSC

Les Couvent des Minimes heeft heel fijne geuren en producten in zijn gamma, behalve dan deze Eau des Missions Botanical. Deze geur kwam ongeveer twee jaar geleden uit als ik het goed heb, en ik was meteen geen fan, het ruikt iets teveel naar apotheker, ik heb het idee dat ik aan een soort ontsmettingsmiddel ruik. Geuren zijn natuurlijk persoonlijk, wie weet vind jij dit wel een lekkere geur.

SONY DSC

Weleda kan bij mij dan weer niks verkeerd doen. Ik kreeg rond Kerst de Weleda Crackers en daar zat deze Weleda Granaatappel Regeneratie handcréme ook in, fijne geur en zorgt voor lekker zachte handen.

SONY DSC

Ook deze Weleda Duindoorn Olie is echt een geurtje voor de komende lente en zomer, lekkere fris en fruitig. En hij doet wat hij moet doen! De olie trekt meteen in je huid zonder een vettig laagje na te laten.

SONY DSC

We houden ons gekleurd haar liefst zo lang mogelijk mooi en dan zijn de Kérastase Chroma Thermique producten echt aanraders, ze ruiken niet alleen lekker, ze maken je haar ook zacht en glanzend. Deze Kérastase Chroma Téchnique brengt je aan na het wassen en hoef je niet uit te spoelen. Een aanrader!

Ik vind dit een leuke box, zeker omdat de meeste producten die er in zitten mij wel aanspreken. Maar echt een wauw gevoel zoals bij de eerste boxen? Nee, dat heb ik nog steeds niet!

De volgende box is ism IU, volgens mij kunnen ze daar niet veel verkeerd mee doen 🙂

Wat vind jij van deze box?

 

8 thoughts on “Deauty Box #18 Februari 2014

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *