Deauty Box #16 December 2013 X #17 Januari 2014

SONY DSC

Jullie hebben nog twee Deauty Boxen van me tegoed, ééntje van december en ééntje van januarie die vorige week op de deurmat stond.

SONY DSC

December begon veelbelovend met een een nieuw design van de doos. Bij het openen van de december Deauty Box zag ik dat ze me blijkbaar een Franstalige box hadden opgestuurd, voor mij geen probleem maar als je echt geen Frans spreekt zal het een pak minder leuk zijn.

SONY DSC

SONY DSCDe box was deze keer weer goed gevuld met een mooi onderscheid aan producten, alleen zijn het weer dezelfde merken die we de laatste maanden al vaker hebben zien voorbij komen. Ik zet ze even op een rijtje.

SONY DSC

Deze Fructis Miraculous Oil (full size 10.99 euro) is voor mij misschien wel het fijnste dat in de box zat. Een heel lekker ruikende olie voor het haar. Ik hou van olie in mijn haar, het ziet er net altijd wat gezonder uit en gaat minder snellen frizzen.

SONY DSC

Ook het Maybelline Color Show nagellakje in Pink Lady (full size 3.99 euro) blijkt een heel erg leuk nude kleurtje te zijn. Een NOTD volgt heel snel.

SONY DSC

Deze Elissance Attirance (full size 14.10 euro) is mijn minst favoriet product, de kleur is niks voor mij, echt veel te barbieroze en hij smeert ook niet zo makkelijk uit. Hier had ik liever een nude kleurtje gezien.

SONY DSC

Verder nog een massagekaars van Plante System (full size 8.00 euro). Ruikt lekker en heb ze al willen proberen maar mijn vriend ziet het niet echt zitten om met kaarsvet te masseren 😉

SONY DSC

Verder nog een anti-age serum van Evocure. Misschien dat ik deze de komende tijd nog wel eens uitprobeer.

SONY DSC

Als laatste een staaltje van de BB Cream van Biotherm. Dit is er ééntje die in de schuif zal verdwijnen tot het wat beter weer wordt.

Al bij al is de decemberbox voor mij wel meegevallen al valt het wel op dat het écht altijd dezelfde merken zijn.

SONY DSC

SONY DSC

Op naar januari met de “Deauty makes Sense” box, het menu dat er bij zit klinkt weer veelbelovend. Maar dat doen die menu’s eigenlijk altijd en ook de warmmakertjes op twitter en facebook.

SONY DSC

 

SONY DSC

Toen ik de box verder open maakte wist ik meteen dat het deze keer ook niet echt wauw zou zijn. Wéér dezelfde merken en dat parfum hebben we al een gezien in een deautybox…

SONY DSC

Ik vind nog altijd dat je eyeliner moet aanbrengen met een stiftje of brush maar voor de durvers zijn er nu Eyerock Liner Classic van Rock Beauty Londen. Stickers waarmee je de perfecte zwoele blik zou moeten creëren… Benieuwd of dit wat is maar ik vrees er een beetje voor! (full size 5.99 euro)

SONY DSC

Avril Oogschaduw duo in Jade Océon (full size 2.30 euro) Dit merk hebben we ook al zo vaak zien voorbij komen.

SONY DSC

Nails by JM Classy Grey (full size 10.95 euro). Deze ga ik heel snel uitproberen, NOTD volgt.

SONY DSC

Verder nog een Plante System Lippenbalsem (full size 6.50 euro).

SONY DSC

Als laatste een staaltje van Narciso Rodriguez for Her. Ik dacht dat we deze al eens kregen in één van de eerste Deautyboxen. meer bepaald die van April van vorig jaar.

Ik denk dat het waarschijnlijk heel erg opvalt dat ik toch wel heel erg teleurgesteld ben. Waar zijn de boxen met L’Occitane, Dermalogica, Bioderma, Nuxe … en ga zo maar door? Ik denk dat iedereen die een abonnement heeft op de Deauty Box het hele gamma van Plante System en Avril al heeft want deze producten zitten de laatste maanden elke keer in de box.

Deauty doe er aub iets aan want ik vrees dat jullie heel veel abonnees zullen kwijt spelen als jullie op deze manier blijven verder gaan!

Want denk jij van deze boxen?

10 thoughts on “Deauty Box #16 December 2013 X #17 Januari 2014

 1. Ik vind het feit dat je die van december ook nu pas kan reviewen ook al voor zichzelf spreken. In ieder geval: ik ben tot nu toe nog nooit verleid geweest tot een abonnement. Luxe? I think not.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Daar had ik nog niet bij stil gestaan maar idd, iets waar je enthousiast over bent wil je zo snel mogelijk laten zien en dat was bij beide boxen jammer genoeg niet het geval 🙁

  [Reply]

 2. Ik heb de box opgezegd in november dacht ik, had hem 3 maand gehad maar was 3 maand na elkaar gezichtscrèmes en bodylotion, nooit eens haarverzorging of make-up. Nu zie ik dat er wel meer van dat in zit, maar idd wel vaak dezelfde merken.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Wel dat idee heb ik nu ook, het blijft gewoon allemaal hetzelfde. Het lijkt wel of ik binnenkort het hele gamma van Plante System in mijn kast heb staan. Fijne producten, dat wel, maar het is een ontdekkkingsbox dus weken na mekaar hetzelfde merk in de box is geen ontdekking meer.

  [Reply]

 3. Heb net je site ontdekt via Stamatia (beautyloves;be), ziet er mooi en clean uit.
  Idd dat van de deautyboxen heb ik ook wel wat het gevoel dat het niet meer jippiejajeej is, dat het allemaal wat op elkaar begint te lijken, dat het weer dezelfde merken zijn. heb nog 1 box tegoed, die van februari, maar twijfel idd toch heel zwaar om mijn abo te verlengen.
  Greetz, Inge.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Dankjewel voor het compliment, is leuk om te horen 🙂
  Ik hoop echt dat Deauty terug gaat naar de begindagen, de eerste boxen waren er echt om naar uit te kijken. Nu weet je op voorhand al bijna wat er zal in zitten.

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *