Collistar Nero Sublime Black Body Mask

Collistar Nero Sublime Black Body Mask

Collistar Nero Sublime Black Body Mask

Collistar Nero Sublime Black Body Mask

Ik hou wel van producten die er wat anders dan anders uitzien, het maakt het net wat specialer om ze te gebruiken. Collistar Nero Sublime Black Body Mask is zo’n product dat er helemaal anders uitziet dan ik gewoon ben van een scrub. Bij een “normale” scrub denk ik aan een witte massa en deze is zwart. Je kan dit product bovendien ook gebruiken als body mask, je smeert je lichaam in, laat het even inwerken en dan ben je klaar om onder de douche te stappen.

Collistar Nero Sublime Black Body Mask

Deze Collistar Nero Sublime Black Body Mask ziet er toch echt wel speciaal uit. Het lijkt een beetje op vloeibare asfalt als je het zo ziet. Gelukkig ruikt het daar niet naar, eerder een frisse aangename geur die een beetje blijft hangen na gebruik.

Collistar Nero Sublime Black Body Mask

Dit Collistar Nero Sublime Black Body Mask belooft heel wat goeds:

1. Exfolieert, vernieuwt de opperhuid en maakt deze glad met natuurlijke suiker kristallen die dode huidcellen van het huidoppervlak verwijderen en het celvernieuwingsproces versnellen. De huid voelt direct zacht en glad.

2. Regenereert, hydrateert en revitaliseert dankzij het zwarte orchidee extract (hydraterend en beschermend), witte gardenia stamcellen (regenererend en verstevigend) en zwarte komijnolie (revitaliserend en herstellend).

Collistar Nero Sublime Black Body Mask

Ik gebruikte deze Collistar Nero Sublime Black Body Mask op beide manieren, als masker + scrub en als scrub alleen. Wij hebben gelukkig een inloopdouche want anders zou ik dit product als masker aanbrengen teveel gedoe vinden, of eigenlijk zou gewoon alles volhangen… Ik merk wel degelijk verschil als ik het gewoon droog aanbreng als masker, ik smeer het dan op mijn huid met rond draaiende bewegingen en zorg dat ik elk plekje meeneem. Als tweede stap voeg ik water toe en begin opnieuw tot dat al het product verdwenen is. Dit is absoluut geen harde scrub maar toch is het resultaat hetzelfde, een superzachte huid! Ook voelt mijn huid niet droog of strak aan, je hoeft je huid niet echt extra te hydrateren na gebruik maar ik doe het toch, zo heb ik echt dagenlang een heel zachte huid!

Het was een fijne kennismaking met dit nieuwe product van Collistar, deze Collistar Nero Sublime Black Body Mask is echt een aanrader. Je hebt een soortgelijk masker voor het gezicht, heel benieuwd of dat je hier hetzelfde effect van krijgt.

Je vindt deze Collistar Nero Sublime Black Body Mask bij de parfumerie of op de webshop voor ongeveer 53 euro. Een aanrader!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *