Collection Reflets D’Eté de Chanel X Le Vernis + Win!

SONY DSC

Het heeft even geduurd maar hier zijn ze dan, de lakjes uit de zomercollectie van Chanel. Er zijn er in totaal vijf maar omdat er drie limited editions in deze collectie zitten laat ik deze graag eerst zien. Eerst en vooral moet er mij iets van het hart, ik lees hier en daar dat mensen zeggen dat de Chanel lakjes van slechte kwaliteit zijn en daar stoor ik me een beetje aan want wie de laatste twee jaar een Chanel lakje kocht weet dat niet meer zo is. De kwaliteit van de lakjes is enorm gebeterd, om een voorbeeld te geven. Ik heb de voorbije vier dagen Chanel Pink Tonic op mijn nagels gehad en had enkele een lichte tipwear toen ik hem verwijderde, ik ben dus meer dan tevreden! Op naar de swatches!

SONY DSCsized_chanel pink tonic

Chanel Pink Tonic

SONY DSCsized_chanel eastern light

Chanel Eastern Light

SONY DSCsized_chanel sweet lilac

Mijn favoriet? Heel erg moeilijk te kiezen want ik vind ze allemaal even mooi! Al de lakjes hebben twee laagjes nodig om volledig dekkend te zijn. Zelfs Eastern Light, het lakje dat ik persé wilde maar waarvan ik geen hoge verwachtingen had qua dekking, is een schot in de roos.

Jullie hebben vast wel gezien dat er WIN in de titel staat! Wel, ik mag in samenwerking met Parfuma een lakje weggeven, Chanel Le Vernis Pink Tonic. Aangezien dit een LE is en waarschijnlijk heel snel zal uitverkocht zijn is dit je kans om er toch één te pakken te krijgen.

Wat moet je doen? Niet veel!

Laat het even weten op Twitter ” Ik win graag Le Vernis Pink Tonic op www.beautyetc.be @missbeautyetc” en volg me op bloglovin. Gelukt? Stuur dan even een mailtje naar winwinwin@beautyetc.be met al je gegevens en dan krijgt de winnaar volgende week vrijdag 20 juni een mailtje.

Veel succes!

9 thoughts on “Collection Reflets D’Eté de Chanel X Le Vernis + Win!

 1. ik doe mee!
  helaas geeft mijn mail aan dat je email adres mogelijk niet klopt? Ik vind het maar vreemd.. heb het wel geprobeerd maar toch ik meld het maar even.
  heb verder wel alles gedaan (mailtje gaat dus misschien niet)
  Twitter; zowiezo_
  bloglovin; zoelouwerse

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik krijg er nochtans mailtjes op binnen, heb je het volledig juist geschreven? Anders nog is even proberen 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *