Collection Reflets D’Eté de Chanel X Le Vernis Part II

SONY DSC

Vijf lakjes zitten er in de Collection Reflets D’Eté de Chanel Collectie en jullie hadden er nog twee van mij tegoed. Chanel Tutti Frutti & Chanel Mirabella zijn niet limited edition en zitten dus in de vaste collectie en zijn minstens even mooi als de LE zusjes die zijn uitgekomen!

SONY DSCSONY DSCsized_chanel tutti frutti

Chanel Tutti Frutti heeft de typische Chanel shimmer maar jammer genoeg zie je er niks van terug op je nagels al krijg je wel een hele mooie glans in de plaats.

SONY DSCSONY DSCsized_chanel mirabella

Chanel Mirabella is echt een droom om mee te lakken, perfect dekkend, zelfs al na één laagje als je dat zou willen al breng ik uit gewoonte er altijd twee aan. Ook bij deze weer een prachtige glans, zelfs zonder topcoat.

Net zoals bij Essie heb ik een lijstje opgemaakt met de swatches van mijn Chanel lakjes. Sommige staan blijkbaar nog niet op mijn blog maar ik heb ze er al wel bij gezet, ik ga er heel snel mee aan de slag om ze allemaal nog te swatchen. Heb ze waarschijnlijk al wel gedeeld via Instagram of twitter maar dat is natuurlijk niet hetzelfde 🙂

Je kan trouwens nog steeds meedoen aan de winactie voor één van de LE lakjes, Pink Tonic, je hebt nog enkele dagen de tijd. Succes!

 

4 thoughts on “Collection Reflets D’Eté de Chanel X Le Vernis Part II

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *