Collection Notes de Printemps Chanel Spring 2014 X Le Vernis Charivari & Tapage

SONY DSC

Ik kan het niet ontkennen, ik heb een serieuze crush op Chanel nagellakjes! Mijn collectie Le Vernis de Chanel bestaat nu uit ongeveer 45 lakjes en ik denk dat er nog wel enkele zullen bijkomen aangezien Chanel er altijd voor zorgt om leuke kleuren uit te brengen. Drie lakjes zitten er in de Collection Notes de Printemps Chanel, Ballerina, Tapage en Charivari. Twee hiervan laat ik je vandaag zien. Ballerina zal in de loop van de komende weken wel volgen aangezien ik die nog niet in mijn collectie heb. Buiten Ballerina, geen pastelkleurtjes voor Chanel!

SONY DSC

Chanel Charivari is een donkerpaars créme lakje, nog steeds mijn favoriet qua finish.

sized_chanel charivariTwee laagjes en de lak is voldoende dekkend. Dit is zo’n kleurtje dat je het hele jaar rond kan dragen ook al is het vrij donker.

SONY DSC

Chanel Tapage is dan weer het fris en vrolijk lakje, de kleur springt meteen in het oog. Ook deze is voldoende dekkend in twee laagjes.

sized_chanel tapage

 

Deze kleur gaat het ook heel erg goed tijdens de zomermaanden, mijn voetjes zullen er in elk geval heel erg blij mee zijn.

De volledige Collection Notes de Printemps Chanel kan je hier bekijken en is vanaf morgen te koop in de parfumerie.

Welk is jouw favoriete kleur?

8 thoughts on “Collection Notes de Printemps Chanel Spring 2014 X Le Vernis Charivari & Tapage

 1. Beide mooie kleuren! Ik neig zelf eerder naar Tapage, maar ook Charivari is erg mooi. Ik heb mijn Chanel-nagellak lang gehad, begin nu wel te merken dat ze wat stroperig worden, dus zit te twijfelen of ik ze zou wegdoen.

  [Reply]

 2. Charivari vind ik heel mooi, heb persoonlijk geen goeie ervaring met de kwaliteit van de Chanel lakjes, ben benieuwd of het er al op verbeterd is??

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Wel ik vind dat dat de laatste jaren heel erg verbeterd is maar dat geldt eigenlijk voor alle merken. En een goede topcoat is ook heel erg belangrijk, Seche Vite is de beste die er is! 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *