Close Brussels Turn the Heat on Baby

Close Brussels Turn the Heat on Baby

Close Brussels Turn the Heat on Baby

Close Brussels Turn the Heat on Baby

Een Belgisch make-upmerk waar we terecht fier mogen op zijn is toch wel Close Brussels! De Close Brussels Cleansing producten wisten me aangenaam te verassen en ook de nagellak wordt hier vaak gedragen. Tijdens de Pré Christmas party van Planet Parfum maakte ik ook kennis met de oogschaduwpalletes en mijn oog viel meteen op deze Close Brussels Turn the Heat on Baby!

Close Brussels Turn the Heat on Baby

Laat je niet misleiden door de cover van het palette, het is misschien wel karton maar wel van de stevige soort waardoor het toch nog een beetje luxe aanvoelt. Ik ben persoonlijk meer van plastic of metalen doosjes maar deze kan ook wel tegen een stootje.

Close Brussels Turn the Heat on Baby

Ik was zo, zo blij toen ik dit Close Brussels Turn the Heat on Baby palette in mijn goodiebag vond. Dit zijn stuk voor stuk mijn kleuren. Warme matte kleuren die mooi zijn op zichzelf maar ook onderling perfect combineerbaar zijn. Het is niet persé een uniek palette, ik heb elke tint die in dit palette zit waarschijnlijk al vijf keer in mijn collectie zitten maar het zijn dan ook wel “mijn” kleuren en ik word er elke keer enthousiast van.

Close Brussels Turn the Heat on Baby

Negen kleuren krijg je in het Close Brussels Turn the Heat on Baby palette. Sommige tinten zijn wat poederig maar niet zo erg dat je halve oogschaduw weg is als je er met je brush in dipt. De kleuren zijn goed gepigmenteerd maar een oogschaduwbasis zorgt er wel voor dat de kleuren wat intenser worden en dat ze ook een hele dag mooi blijven zitten.

Ik hoef denk ik niet meer te zeggen dat ik enthousiast ben over dit Close Brussels Turn the Heat on Baby palette. Voor mij was deze eerste kennismaking met de oogschaduw van Close Brussels meteen een schot in de roos!

Voor 18.90 euro kan dit palette ook het jouwe worden, je vindt ze online maar ook bij Planet Parfum zelf.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *