Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb donkere kringen rond mijn ogen, niet genoeg slaap, stress en ook gewoon een beetje erfelijk. Eigenlijk is er weinig echt aan te doen maar er zijn altijd wel wat hulpmiddelen om het allemaal wat minder te laten lijken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Clinique bracht onlangs de Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector uit, dit product zou er voor zorgen dat op 12 weken tijd de kringen voor 30% verminderen. Ik ging er mee aan de slag en al zijn mijn kringen niet verminderd toch vind ik het een heel fijn product.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Door de koele applicator heb ik wel het idee dat mijn wallen iets verminderen na gebruik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De créme zelf is heel erg licht en er zit een glans in die je ook terug ziet onder je oog. Maar wat ik nu echt zo fijn vind is dat deze Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector een heel goed basis is voor mijn concealer. Hij zorgt ervoor dat de huid onder mijn oog goed gevoed wordt en blijft, zo zal mijn concealer niet of nauwelijks in de fijne lijntje kruipen. Ik blijf dit product dus zeker gebruiken en wie weet zorgt hij er dan toch voor dat mijn kringen een beetje verminderen.

De Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector is te koop in de parfumerie maar ook online, klik hier, voor 42.08 euro.

6 thoughts on “Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector

  1. De applicator lijkt me wel fijn! Heb iets gelijkaardigs van Estée Lauder gehad, een tijdje geleden.

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Die van Estee Lauder heb ik ook al eens gehad. Deze is iets dikker van structuur en voedender.

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *