Clinique Even Better Concealer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Concealer? Ik kan niet meer zonder! Ik verander regelmatig van merk en heb er dan ook al heel wat getest, potjes, tubes, stiftjes als ik zeg dat ik er tientallen in mijn stash heb zitten dan lieg ik niet. Ze komen niet allemaal positief door de test maar af en toe is er zo ééntje die echt heel erg fijn is. De Clinique Even Better foundation leerde ik een aantal jaar geleden kennen tijdens een Clinique Beauty Coaching en ik was toen meteen verkocht, heb denk ik een potje of twee van deze foundation helemaal opgebruikt, zo fijn vond ik hem. Later ontdekte ik dat er ook een concealer in deze lijn zit en daar werd ik toch wel heel nieuwsgierig naar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Clinique Even Better Concealer komt in een glazen potje van 3.5 gr en je betaalt hier 24.20 euro voor, niet heel goedkoop maar je krijgt er wel heel wat voor in de plaats. Deze concealer is beschikbaar in vier kleuren, Porcelaine, Nude, Hazelnut en Natural. Deze laatste heb ik zelf en de kleur is perfect om als concealer voor onder de ogen te gebruiken, ze is iets lichter dan mijn eigen huidskleur. Hierdoor is hij wel iets minder geschikt om te gebruiken om bv puistjes of oneffenheden te verdoezelen, en eigenlijk is deze concealer daar ook niet voor bedoelt. Hij dient echt om donkere kringen weg te werken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aanbrengen doe ik met de Real Techniques by Samantha Chapman Deluxe Crease Brush, geen platte concealerbrush dus maar voor mij perfect om de concealer makkelijk in mijn huid te blenden zonder strepen. Als ik een platte brush gebruik, zoals meestal het geval is bij concealerbrushes moet ik meestal mijn vingers nog gebruiken om de concealer helemaal te kunnen te kunnen blenden. Met deze brush is dat helemaal niet nodig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

De concealer is zacht en creamy, doordat hij zo creamy is gaat hij niet in de lijntjes onder mijn ogen zitten en valt het eigenlijk ook helemaal niet op dat je concealer hebt gebruikt. Net als ik hem niet gebruik valt het heel erg op, lange dagen en korte nachten zorgen er voor dat de donkere kringen onder mijn ogen eens zo hard opvallen.

Ik ben fan en ben zeker bereid om hem opnieuw te kopen al zal ik met dit potje nog wel een tijdje verder kunnen. Moest je hem zelf willen proberen, Clinique is zowel online als bij de parfumerie te koop.

 

Welke concealer gebruik jij op dit moment?

5 thoughts on “Clinique Even Better Concealer

 1. Groot concealerfan over here! Ik heb het echt nodig, want mijn donkere kringen zijn voor mij het meest storend aan mijn huid. Deze heb ik nog niet gebruikt, wel een andere van Clinique, een concealer met lichte textuur in een tube met sponsapplicator (ben de naam even kwijt, haha).

  [Reply]

 2. Klinkt heel goed! Ik ben ook al jaren fan van de foundation dus ik sta te popelen om de concealer ook eens te proberen.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Als je fan bent van de foundation word je zeker en vast ook fan van deze concealer, daar ben ik van overtuigd 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *