Clinique Chubby Stick Méga Melon

Een tijdje geleden bracht Clinique de Chubby Sticks uit, een lippenverzorging met een mooie glans in een hele leuke verpakking. Ik koos voor de kleur Méga Melon, deze kleur geeft net dat ietsje meer zonder echt kleur af te geven en zonder het gevoel dat je iets op je lippen hebt. Perfect voor on the go!

De Chubby Sticks zijn niet zo heel groot dus heel handig om in het toilettasje voor je handtas te steken. De verpakking is clean zoals altijd bij Clinique, verwacht niet teveel poespas. Bij Clinique is de inhoud belangrijker dan de verpakking.

 

De Chubby stick lijkt een beetje op de grote dikke wasco’s die mijn dochtertje soms gebruikt om te tekenen. Groot en heel makkelijk om aan te brengen.

Hier zie je goed hoe groot de punt is. Onderaan kan je draaien om hem verder naar buiten te brengen.

De Chubby Sticks zijn heel smeuïg om aan te brengen, ze smeren heel makkelijk uit.

 

Dit is het effect op mijn lippen. Klein beetje glans en kleur, meer moet dat niet zijn! Heb niet echt het gevoel dat hij mijn lippen hydrateert, hij zal mijn lippen niet herstellen als ik velletjes heb, daarvoor heb je zwaarder spul nodig! Maar ik heb nog een kleurtje op de Wishlist! De volgende die ik me aanschaf is de Woppin’ Watermelon!

De Clinique Chubby sticks zijn verkrijgbaar in 6 kleuren voor ongeveer 20 euro bij oa Ici Paris XL.

Gebruiken jullie lippenbalsems met een kleurtje of hebben jullie liever de normale?

15 thoughts on “Clinique Chubby Stick Méga Melon

  1. Ik vind ze ook fijn, ik heb zelf super strawberry… echt goed als je zo even een vleugje kleur op je lippen wil dat er toch nog natuurlijk uitziet… geeft zo’n gezonde glow 🙂

    [Reply]

  2. Hij ziet er in elk geval erg leuk uit bij je. De namen vind ik ook heel erg zomers klinken!
    Ikzelf gebruik meestal lippenbalsem zonder kleur, zo heb ik van Labello de blauwe altijd op zak! Die vind ik veruit de beste.

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *