Clinique Cheek Pop

Clinique Cheek Pop

Clinique Cheek Pop

De Clinique Cheek pops zijn niet nieuw maar het is eigenlijk pas onlangs dat ze me in het oog sprongen. Nochtans zien de blushes er heel erg mooi uit, dat is echt het eerste wat opvalt. Het kwam misschien doordat ik de kleuren nog nooit geswatcht had? Goed mogelijk want in de pan zien deze blushes er bijna angstaanjagend fel uit.

Clinique Cheek Pop

Eerst en vooral de verpakking! De verpakking is eigenlijk simpel, een doorschijnend rond doosje, maar wel makkelijk om op te bergen. De blush zelf is heel erg mooi met de bloemenprint en ook na verschillende keren gebruiken blijven de bloemetjes nog steeds goed zichtbaar.

Ik koos drie kleuren!

Clinique Cheek Pop 15 Pansy Pop

Clinique Cheek Pop 15 Pansy Pop

Clinique Cheek Pop 08 Melon PopClinique Cheek Pop 08 Melon Pop

Clinique Cheek Pop 04 Plum Pop

Clinique Cheek Pop 04 Plum Pop

Clinique Cheek Pop

De blushes hebben een heel aangename textuur, het doet me eigenlijk een beetje aan cream to powder blushes denken, ze voelen echt heel erg zacht aan en blenden heel makkelijk in je huid. Opbouwen is de boodschap want deze bloemetjes zijn heel erg gepigmenteerd. Aanbrengen doe ik met een kleine blushkwast zodat ik de kleur goed in mijn huid kan werken. Plum Pop en Melon Pop zijn mijn grote favorieten, Pansy Pop is me net iets te fel en te paars, deze vloekt serieus met mijn huidskleur, jammer!

De Clinique Cheek Pops zijn enkel online te koop in de webshop van Clinique en voor deze blush betaal je 23.00 euro.

One thought on “Clinique Cheek Pop

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *