Clinique All About Eyes Serum

Dit Clinique All About Eyes Serum heb ik al een tijdje tussen mijn verzorging zitten maar heb er nog nooit over geschreven. Hoog tijd dus!

Wat zegt Clinique over dit All About Eyes Serum?

Deze direct verkoelende roller helpt wallen weg te masseren en verfrist en hydrateert de huid onder de ogen. Verheldert de oogcontour direct en langdurig. Gaat tevens donkere kringen tegen. Met cafeïne, krachtige antioxidanten en kalmerende plantenextracten. Olievrij, niet-irriterend. Door oogartsen getest.


Ik heb last van wallen, en geen klein beetje ook dus alle hulp is welkom! Het serum zit in een handige plastic tube die doorschijnend is, zo zie je makkelijk hoeveel product er nog in zit.

Hoe gebruik je hem? Je brengt met de rollerball het serum aan onder je ogen en over je wenkbrauwbot. Je voelt dadelijk dat het lekker koel is. Ik breng hem ‘s morgens aan net na het douchen na mijn dagcréme aan, een half uurtje later breng ik nog wel gewone oogcréme aan want dit serum vind ik niet voldoende. Hij zorgt er voor dat mijn wallen ‘s morgens wat minder opvallend zijn maar hydrateren doet hij voor mij niet echt.

Conclusie? Het is een fijn product maar geen must-have, ik vind de Clinique All About Eyes Oogcréme beter! Dus als je kan kiezen tussen het serum en de oogcréme, ga dan zeker voor de oogrcéme daar heb je meer aan!

Welke oogcréme/serum gebruiken jullie op dit moment?

5 thoughts on “Clinique All About Eyes Serum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *