Ciaté X The Ciaté Daily

SONY DSCSONY DSC

Ciaté staat niet alleen bekend om zijn fijne lakjes maar ook om zijn leuke setjes. Je krijgt in die setjes dan wel mini-lakjes, ze zijn minstens even fijn als de grote zusjes. En wie krijgt er eigenlijk ooit een nagellak volledig leeg? Ik in elk geval niet!

SONY DSCSONY DSC

In dit setje zitten niet alleen zes nagellakjes (vier crémelakjes en twee glittertopcoats) en een topcoat, je krijgt er ook nog eens een mega-grote toilettas bij. Hier kan je echt enorm veel in kwijt! Een overzicht van de lakjes!

SONY DSC

Eerste keer dat ik de topcoat van Ciaté gebruikte en ik moet zeggen dat ik niet echt fan ben. Het duurt me iets te lang voor mijn nagellak droog is. Ik ben dan ook Seche Vite, er is geen enkele topcoat die sneller droogt voor mij.

SONY DSCsized_ciaté Sugar Plum

Ciaté Sugar Plum werd meteen tot favoriet gebombardeerd, dit lila lakje zal ik nog vaak dragen. Eerste laagje is nogal streperig maar dat is verdwenen na de tweede laag.

SONY DSCsized_ciaté raspberry collins

Ook Ciaté Raspberry Collins is een blijvertje voor mij. Deze dekt al na één laagje maar een laagje meer maakt de kleur nog net iets mooier en voller.

SONY DSCsized_ciaté serendipity topcoat

De Ciaté Serendipity Topcoat mocht over Raspberry Collins, leuk effect geeft dit. Maar verwijderen van glitternagellak is niet echt mijn ding dus vaak zal ik deze topcoat niet gebruiken, ik zal dan eerder voor één nagel gaan, net zo leuk.

SONY DSCsized_ciaté ivory queen

Ciaté Ivory Queen is er ééntje dat een beetje tegenviel. Heel lastig om te lakken, heel streperig. Jammer want deze kleur is wel mooi! Heb wat swatches opgezocht van dit lakje en bij anderen leek dit niet het geval te zijn. Misschien heb ik een  “slecht” flesje? Kan gebeuren!

SONY DSCsized_ciaté boudoir

Ciaté Boudoir heb je hier waarschijnlijk al eens zien voorbij komen, hij zat al eens in een Deauty Box. Heel erg mooie, rode volle kleur; een musthave als je van rood houdt!

SONY DSCsized_ciaté couture noir topcoat

Als laatste de Ciaté Couture Noir Topcoat aangebracht over Ciaté Boudoir. Hier ook weer een hel om te verwijderen maar wel leuk om af en toe te gebruiken.

Ciaté is in België exclusief te koop bij IXPL, zowel in de parfumerie als online. Dit setje is jammer genoeg nog niet te koop maar normaal zou het snel op de webshop moeten verschijnen.

4 thoughts on “Ciaté X The Ciaté Daily

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *