Ciaté Play Date & Pool Party

SONY DSCSONY DSC

Ik hoop dat ik jullie niet begin te vervelen met zoveel nagellakswatches op korte tijd maar ik heb zoveel mooie kleurtjes dat ik niet kan wachten om ze allemaal te laten zien. Nu Ciaté te koop is bij IPXL zal je dit merk hier wel vaker zien voorbij komen, er zijn zoveel leuke kleurtjes en setjes! Na de swatches van de Ciaté Dolls House Collection zijn de full size lakjes aan de beurt, later krijgen jullie nog de swatches van de Beach House Collection.

SONY DSCSONY DSC

De full size flesjes zijn niet alleen groter, ze zien er net iets leuker uit door het strikje. Lakken gaat heel erg makkelijk door de vrij brede kwast, zelfs de kleine versies hebben dit kwastje, je merkt dus geen verschil in het lakken.

SONY DSCsized_ciate play date

Ciaté Play Date is het ideale zomerlakje, op het randje van fluo, zo fel is de kleur. Bij twee laagjes heb je eerder een jelly finish, bij drie is de lak volledig dekkend.

SONY DSCsized_ciate pool party

Ciaté Pool Party is een kleur die je makkelijk het hele jaar door kan dragen, ben echt verliefd op dit mooie blauw! Dit kleurtje is dan weer perfect dekkend in twee laagjes.

Heb ik al gezegd dat ik heel erg blij ben dat dit nagellakmerk nu in België te koop is? Al iets te vaak waarschijnlijk 😀

Ciaté is exclusief te koop bij IPXL, zowel online als bij de parfumerie zelf.

 

4 thoughts on “Ciaté Play Date & Pool Party

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *