Christmas @TheBodyShopBE

SONY DSC

Sinds vorige week vrijdag heb ik nog meer zin in de Kerstdagen! Ik waande me al helemaal in de Kerstsfeer bij de voorstelling van de Kerstproducten van The Body Shop. Onder het genot van een lekker drankje en heel lekker eten kregen we wat meer uitleg over de waarden van The Body Shop.

SONY DSC

Ze hebben niet alleen fijne producten, ze hebben ook een aantal fijne projecten gerealiseerd. Wij vinden het bv heel normaal dat onze kinderen (bijna gratis) naar school gaan, er zijn landen waar dat helemaal niet het geval is. Ze hebben er zelfs geen scholen en daar wil The Body Shop verandering in brengen!

SONY DSCSONY DSC

Ieder jaar brengt The Body Shop heel erg leuke geschenkverpakkingen uit. Niet alleen leuk om te krijgen maar zeker zo leuk om ze cadeau te doen.

SONY DSCSONY DSC

Als je hier niets tussen vindt dan weet ik het ook niet meer. Er zijn echt honderden cadeaus om uit te kiezen! Als jij iemand een cadeau koopt van The Body Shop maak je meer dan één persoon blij, je draagt je steentje bij aan de opbouw van vijf nieuwe sholen want The Body Shop zal 237.500 euro schenken uit de verkoop van de gift sets! Super van The Body Shop!

SONY DSC

Dit jaar niet echt nieuwe producten maar The Body Shop laat de Gingerbread man terug komen. Laat dit nu één van mijn favoriete geuren zijn! Zoet, heel erg zoet en i love it!

SONY DSCSONY DSC

Dit jaar ga ik zeker voor het setje kijken in de blikken doos. Vorig jaar was deze in een wip uitverkocht, ik zal dus snel moeten zijn!

SONY DSC

Bij The Body Shop gaan we de feestdagen glanzend en met veel glitter tegemoet. Moet kunnen tijdens de feestdagen!

SONY DSC

Niet nieuw maar ik ben er wel heel benieuwd naar is The Body Shop Moisture foundation. Hij zou een heel mooie glow geven.

SONY DSC

Zijn ze niet mooi, deze Sparklers? Boudoir Pinkheeft roze glitters, Enchanting Gold, gouden. Hier ben ik eigenlijk wel benieuwd naar al heeft het waarschijnlijk ook wel iets te maken met het leuke flesje 😉 Nieuw is de Shimmer Bauble, gouden en lichtroze parels die je gezicht en décolleté een mooie glow geven. Van deze Shimmer Bauble en nog een aantal producten krijgen jullie de komende dagen nog swatches te zien!

Wat is jouw favoriete The Body Shop kerstproduct? 

 

6 thoughts on “Christmas @TheBodyShopBE

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *