China Glaze Flirty Tankini X Surfin For Boys X Love Marilyn X Electrify

Na mijn bestelling bij Transdesign hadden jullie nog heel wat swatches tegoed van mij. Door de talloze accidentjes moest nagellak swatches even wachten, ze waren gewoon te kort om swatches te maken. Vandaag zijn de China Glaze lakjes aan de beurt.

Flirty Tankini en Surfin for Boys komen uit de Neon Collectie van China glaze van deze zomer.

Surfin for Boys is de meest neon van de twee kleurtjes, of laat ons gewoon zeggen opvallend want echt neon zijn ze niet. Een heel verschil met de Orly lakjes (klik hier) uit de Feel the Vibe collectie, die zijn past echt neon.

China Glaze heeft altijd lakjes die fijn lakken en deze is niet anders. Twee laagjes heb je nodig om hem mooi dekkend te krijgen. Al is dit lakje niet neon, ik vind hem toch een beetje speciaal doordat het er elke keer anders uitziet naargelang de lichtinval.

Ook Flirty Tankini zou neon moeten zijn maar ook bij dit lakje is dat niet het geval.

Toch ook weer een mooie kleur die ik nog vaak zal dragen. Op de foto’s lijken de lakjes heel erg op mekaar maar irl is dit lakje wat lichter en heeft eerder een peachy kleur, Surfin for Boys gaat eerder naar roze toe.

Als je houdt van glitter dan zijn deze twee lakjes lakjes zeker iets voor jou! Electrify komt uit de Hunger Games Collection en Love Marilyn komt uit de Eye Candy 3D Collection.

De laatste maanden heb ik iets met glitternagellak, ik gebruik het heel vaak alleen is het verwijderen van dit soort nagellak niet altijd een pretje maar dat nemen we er dan wel bij. Electrify is mijn favoriet van deze twee, gouden en rode glitters in een potje, lover it!

De glitters zijn groot genoeg om de nagellak te gebruiken zonder basiskleur, al moet je er dan wel voor zorgen dat je alles goed laat drogen anders komen de glitters los.

Love Marilyn bestaat dan weer uit zilveren en rode glitters.

Ook deze is mooi genoeg om op zichzelf te gebruiken.

Eén van de komende dagen krijgen jullie de OPI lakjes te zien die ik bestelde bij Transdesign, met één miskoop!

Ik krijg al zin om opnieuw bij Transdesign te bestellen, er zijn weer enkele leuke nagellakcollectie uitgekomen die me in het oog sprongen! Heb jij onlangs nog nagellak gekocht? Zo ja, welke? 

 

 

11 thoughts on “China Glaze Flirty Tankini X Surfin For Boys X Love Marilyn X Electrify

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *