Charlotte Tilbury Legendary Lashes

Charlotte Tilbury Legendary Lashes

Charlotte Tilbury Legendary Lashes

Alle producten van Charlotte Tilbury lijken een cult-status te krijgen, ze vliegen echt als zoete broodjes over de toonbank. Bovendien zijn de producten bijna wereldwijd te koop door de webshop maar er volgen ook meer store in stores, wat altijd goed is, zo kan je de producten ook echt uittesten. Nu nog in België en ik word helemaal blij!

Charlotte Tilbury Legendary LashesCharlotte Tilbury Legendary LashesTijdens mijn Londen tripje van een tijdje geleden kon ik de Charlotte Tilbury Boudoir gaan bekijken en daar binnen gaan zonder iets mee te nemen, dat is gewoon onmogelijk. Of voor mij in elk geval toch niet. Op make-up gebied heb ik een zwak karakter als het aankomt op impulsive buys. Van het Charlotte Tilbury Instant Look in a Palette wist ik dat ik het zou meenemen, stond hoog op de wishlist, maar ik had niet verwacht dat ik de Charlotte Tilbury Legendary Lashes zou meenemen, de nieuwste mascara uit haar collectie. Voor de verpakking zou je deze meteen meenemen, hoe leuk zijn de oogjes? Al slijten die wel een beetje af als je de mascara regelmatig gebruikt.

Charlotte Tilbury Legendary Lashes

De brush van de Charlotte Tilbury Legendary Lashes mascara is zo op het eerste zicht niet echt speciaal maar het zijn de ingrediënten die wat specialer zijn dan bij andere mascara’s. Deze mascara bevat Marine Glycogen, een nieuw ingredïent dat de wimpergroei zou stimuleren en Tamanu Oil gaat de wimpers beschermen en voeden. Ik gebruik de mascara nu al een tijdje maar ik zie niet meteen verschil, misschien dat dat nog komt?

Charlotte Tilbury Legendary LashesCharlotte Tilbury Legendary Lashes

Nog een close-up van de brush. Kort op mekaar staande haartjes waardoor je je wimpers van wortel tot punt goed in de verf kan zetten. Een fijne brush waarmee mascara aanbrengen weinig moeite kost.

Charlotte Tilbury Legendary Lashes

Charlotte Tilbury Legendary Lashes

Charlotte Tilbury Legendary Lashes

Het effect van deze Charlotte Tilbury Legendary Lashes is mooi maar ik sla er ook niet stijl van achterover. Er zijn goedkopere mascara’s waarmee je eigenlijk hetzelfde effect krijgt. Bovendien heeft deze mascara de neiging om af te geven, ik moet echt regelmatig checken of ik er niet uitzie als een panda. Ligt misschien aan het feit dat het geen waterproof mascara is, maar dan nog, het is niet dat ik in de regen loop of overmatig zweet.

Beetje jammer, had echt wel meer verwacht van deze Charlotte Tilbury Legendary Lashes, zeker omdat je toch 32 euro voor deze mascara moet neerleggen.

Volgende keer kies ik voor de waterproof versie! Charlotte Tilbury vind je online in de webshop van Charlotte Tilbury of bij de Bijenkorf.

One thought on “Charlotte Tilbury Legendary Lashes

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *