Chanel Vitalumière Aqua

Wat zegt Chanel over de Vitalumière Aqua?

A new-generation texture. An unprecedented sensory experience. A unique makeup result. Rapid and easy application. VITALUMIÈRE AQUA. Apply your makeup without thinking about it.

Its soft and evanescent ultra-fine fluid texture is a real surprise. Although it is exceptionally delicate and light, an incomparable “second-skin” perfecting result is achieved. The complexion appears amazingly even, fresh and energized. The skin glows with seemingly nude beauty. As if glowing from within. Bathed in light…

Its formula, endowed with a UVB sun filter and mineral sunscreen, protects the skin from damaging sun rays (SPF 15). Its crystalline fragrance accentuates the sensation of freshness and pleasure on application.

Wat zeg ik over de Chanel Vitalumière Aqua?

Ik heb hem nu een aantal dagen gebruikt en wat mij het meest opviel is dat hij niet echt lang houdt op de huid. Maar het is dan ook een hele lichte foundation, hij is gemaakt op waterbasis en dat merk je ook. Je ziet het zelfs hierboven bij de swatch, hij is heel licht en lopend dus snel aanbrengen is de boodschap. Maar hij brengt heel makkelijk aan met de vingers, met zulke foundation doe je het beter zonder kwast of sponsje, deze zouden alleen maar veel product opslorpen en dat is niet de bedoeling.

Ik nam hem in de kleur B50 Beige-Sienne, deze kleur ligt het dichtst bij mijn eigen huidskleur. Je hebt zes tinten, dus moet je wel een beetje geluk hebben dat je kleur er tussen zit.

De finish van deze foundation is niet mat maar ook niet erg glanzend, je krijgt er een mooie stralende huid van. Hij is licht dekkend, je moet hem zeker niet gebruiken om probleemgebieden weg te werken want daar is hij helemaal niet voor geschikt. Ik zal hem dus eerder ook gebruiken tijdens “goede dagen”.

Het enige minpuntje is dus de houdbaarheid, als ik hem ‘s morgens heb aangebracht, merk ik in de namiddag toch wel dat mijn T-Zone gaat glanzen, al denk ik dat normaal is, deze foundation zit vol met hydraterende  ingrediënten en ik heb een gemengde huid, dus eigenlijk gaat dat niet erg goed samen.

Ik kocht hem bij ICI Paris XL voor +- 32.00 euro voor 30ml.

4 thoughts on “Chanel Vitalumière Aqua

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *