Chanel Sublimage Le Teint Foundation

Chanel Sublimage Le Teint Foundation

Chanel Sublimage Le Teint Foundation

Chanel Sublimage Le Teint Foundation

Mijn eerste mooie ontdekking van 2017 is een feit, hoog tijd dus dat ik mijn favoriete foundation van de voorbije weken aan jullie laat zien! Let me present you Chanel Sublimage Le Teint Foundation!

Chanel Sublimage Le Teint Foundation

De Chanel Sublimage Le Teint Foundation is een zijsprong van de Chanel Sublimage verzorgingslijn. Een lijn die zich richt op de wat oudere huid en boordevol hydraterende, herstellende en beschermende ingrediënten zit en de huid doet stralen. Als veertiger (dat klinkt zooooo oud…) ben ik dan ook op zoek naar foundations die de fijne lijntjes niet gaat accentueren en ze mooi gaat opvullen.Chanel Sublimage Le Teint Foundation

De ingrediënten van de Chanel Sublimage Le Teint Foundation:

– Intens Vanillewater dat gebruikt wordt om de kwaliteit van de huid te beschermen en haar sterk en vitaal te maken.
– Diamantpoeder, dat is ingekapseld in een siliconenbolletje en wordt gecombineerd met synthetische mica, weerkaatst het licht op spectaculaire wijze en laat het gezicht weergaloos stralen.
– Een cocktail van 3 plantaardige ingrediënten: glycerine, biosacharide en fytosqualaan voor 12 uur lange hydratatie en langdurig comfort.

Chanel Sublimage Le Teint FoundationChanel Sublimage Le Teint Foundation

De Chanel Sublimage Le Teint Foundation komt in een mooi glazen potje, gevaarlijk voor mij omdat ik vaak vanalles laat vallen maar ik probeer er voorzichtig mee te zijn. Je krijgt er ook een klein spateltje bij zo hoef je niet met je vingers in het potje, net iets hygiënischer. Alleen stel ik me wel de vraag of deze niet sneller “slecht” zal worden. Bij een flacon met een pompje weet je dat de foundation luchtdicht verpakt is, bij deze kan er altijd lucht aan. We zullen zien! Ik gebruik de foundation zo vaak dat hij misschien sneller zal op zijn dan ik denk.

Chanel Sublimage Le Teint FoundationChanel Sublimage Le Teint Foundation

Ik ben een groot fan van Chanel Brushes en was daarom ook heel erg nieuwsgierig naar de bijgeleverde foundationbrush. Ja idd, deze krijg je er bij! En het is absoluut geen pruts-brush, hiermee kan je de foundation wel degelijk heel erg goed aanbrengen.

Chanel Sublimage Le Teint Foundation

Doordat de brush schuin afgesneden is kan je de foundation heel erg goed blenden, ook rond je neus. Hij doet zijn werk meer dan prima, hij blendt de foundation goed in mijn huid zonder strepen en je bent in een wip klaar.

Chanel Sublimage Le Teint Foundation

De Chanel Sublimage Le Teint Foundation is beschikbaar in tien tinten, onderverdeelt in Beige en Beige rosé. Niet alle kleuren zijn overal beschikbaar maar op de Chanel Online Boutique vind je ze allemaal. De perfecte kleur voor mij was 40 Beige, deze heeft eerder een neutrale ondertoon.

Chanel Sublimage Le Teint Foundation

Chanel Sublimage Le Teint FoundationDe Chanel Sublimage Le Teint Foundation is zacht en smeuïg en smeert weg als een droom. Ik ga meestal voor een mediumdekking maar je zou met deze foundation ook gerust naar een full coverage kunnen gaan, hij blijft er overal even mooi uitzien. Hij lijkt echt samen te smelten met je huid met een mooie glow. Dit is geen matte of glowy finish, eerder een satin finish waardoor je de glow zelf verder kan aanbrengen waar je dat wil. Houdbaarheid is meer dan behoorlijk al merk ik wel dat als ik niet afpoeder dat mijn T-zone wat sneller gaat afslijten. Ik ben groot fan door het effect dat deze foundation op mijn huid heeft, hij lijkt de korte nachten helemaal weg te vegen.

Deze Chanel Sublimage Le Teint Foundation is echt een aanrader als je wat extra glow en frisheid kan gebruiken. Voor de vettere huid lijkt hij niet zo geschikt omdat er veel voedende ingrediënten inzitten.

Je vindt deze Chanel Sublimage Le Teint Foundation bij de parfumerie maar ook bij de Chanel Online Boutique (een aanrader, ze verpakken je bestelling heel erg mooi!). Je betaalt 125 euro voor 30gr.

One thought on “Chanel Sublimage Le Teint Foundation

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *