Chanel Spring 2015 Collection Rêverie Parisienne‏ X Blush Camélia Rosé

SONY DSC

De lentecollectie van Chanel is sinds vorige week te koop en omdat ik zo’n beetje het voorgevoel had dat deze Jardin de Chanel Blush Camélia Rosé wel heel snel zou uitverkocht kunnen zijn, plaatste ik meteen de bestelling en een dag later stond ze al aan de deur. Superservice daar bij Parfuma!

SONY DSC

Deze keer geen zwart/wit verpakking maar wel ééntje met roze. Leuk gedaan al heb je natuurlijk niet veel aan de verpakking als je niet van plan bent om ze bij te houden. Wat ik overigens wel doe, is soms net iets makkelijker om op te bergen.

SONY DSCSONY DSC

Eigenlijk wel een beetje jammer dat het roze niet is doorgetrokken naar het doosje zelf zoals bij het Chanel Les Beiges poeder, had denk ik wel mooi geweest.

SONY DSCSONY DSC

Deze Chanel Blush Camélia Rosé is echt een eyecatcher, het lijkt wel of de bloemen er zullen uitspringen, mooi 3D reliëf. Jammer genoeg zullen de bloemen na gebruik wel stilaan verdwijnen. Wat meteen opvalt als je het doosje openmaakt is de geur, ruik ik nu roosjes of is het eerder lavendel?

SONY DSC

Door de één of andere reden dacht ik dat de blush veel groter zou zijn, ik had in elk geval een groter doosjes verwacht. Na vergelijking blijkt deze blush kleiner te zijn dan normaal, zelfs de blushes in de permanente collectie hebben meer inhoud.

SONY DSC

De blush bestaat uit verschillende roze tinten die voor mij het mooist zijn als je ze allemaal mengt. Als ik alleen de lichte tint zou gebruiken zou je er amper iets van zien op mijn huidskleur. De blush aanbrengen doe je best met een niet al te grote blushbrush, het oppervlak van de blush is niet erg groot. Je zou het bijgevoegde kwastje kunnen gebruiken maar de haartjes hiervan zijn iets te springerig vind ik.

SONY DSC

In de blush zit een heel, heel lichte shimmer die haast niet te zijn is. Je ziet er dan ook weinig van terug op je huid.Verder niets dan lof over de kleur, deze Camélie Rosé geeft je het perfecte lenteblosje.

De Chanel Spring 2015 Collection Rêverie Parisienne‏ is sinds 15 januari te koop bij de parfumerie. Voor deze blush betaal je ongeveer 43.00 euro.

Heb jij iets op de wishlist staan van deze collectie?

3 thoughts on “Chanel Spring 2015 Collection Rêverie Parisienne‏ X Blush Camélia Rosé

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *