Chanel Rouge Coco Shine #52 Fetiche

 Sinds kort liggen de Chanel Rouge Coco Shine lipsticks, ofwel lipshines, in de winkel.  De lipshine zorgen er voor dat je lippen gehydrateerd worden en ze geven een mooi kleurtje. Verwacht niet heel veel pigment maar ze geven wel voldoende kleur af.

Ik koos voor de #52 Fetish, deze zit tussen de roze tinten. De18 kleuren worden onderverdeelt in beige, roze, rood en bruin. Voor elk huidtype of kleur, je zal sowieso een kleur vinden die bij je past!

Ik stond nog te twijfelen of ik Boy zou meenemen maar ben toch voor Fetish gegaan. Een mooie roze kleur met een heel kleine beetje glitter in.

De verpakking van de Chanel Rouge Coco Shine is iets smaller dan de gewone Chanel Rouge Coco lipsticks.

De inhoud is denk ik wel ongeveer hetzelfde. Al heb ik wel gemerkt dat de Rouge Coco Shine heel smeuïg is, gevolg daarvan is dat hij ook heel snel zal op zijn. Je kan het een beetje vergelijken met de YSL Rouge Volupte, hier kan je er een blogje over vinden, deze smeren ook zo makkelijk. Ik heb het idee dat de Rouge Coco Shine mijn lippen hydrateert zoals een lippenbalsem, mits je voldoende smeert. De Rouge Coco Shine heeft mijn hart gestolen dus ik denk dat dit niet mijn laatste zal zijn! Je betaalt ongeveer 29 euro bij ICI Paris XL.

8 thoughts on “Chanel Rouge Coco Shine #52 Fetiche

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *