Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder

Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder

Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder

Jullie zagen deze Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder al voorbij komen in mijn Chanel Online Boutique shoplog en ik kreeg meteen de vraag wanneer de swatches online zouden komen. Ik ben zo blij dat het in België toch verkocht wordt al is het dan alleen maar online. Eerder werd gezegd dat het bij ons helemaal niet te koop zou zijn en dat vond ik heel erg jammer, het Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder is weer een echte collectors item en dat wilde ik voor geen geld missen!

Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder

Chanel Perles et Fantaisies Illuminating PowderDe Les Sautoirs de Coco collectie is gebaseerd op de parels die Coco Chanel altijd droeg en dat zie je ook terug in de verpakking. Op het doosje zie je ook de parels terug komen samen met het roze van de highlighter.

Chanel Perles et Fantaisies Illuminating PowderChanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder

Zoals bij elk poeder van Chanel krijg je bij deze highlighter ook een brush, een mini brush verpakt in een apart fluwelen zakje. Ik gebruik die brushes eigenlijk zelden of nooit omdat ik hier liever met een grote brush werk maar het is wel mooi dat er ééntje bij zit.

Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder

Het printje van het Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder is prachtig, je ziet de parels heel goed en het zal wel een tijdje duren voor ze volledig verdwenen zijn.

Chanel Perles et Fantaisies Illuminating PowderChanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder

Ik ben echt verliefd op dit printje, het is letterlijk en figuurlijk een pareltje.

Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder

Niet alleen het printje is mooi, ook de inhoud. Soms hebben dit soort highlighters geen bijster goede pigmentatie maar tot mijn grote verbazing is dat bij dit Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder wel het geval. Dit zijn twee licht aangebrachte swatches met de vinger, met een brush moet je een beetje oppassen dat je niet teveel poeder in één keer oppikt anders is het al snel teveel. Ik gebruik de twee kleuren het liefst samen, zo geven ze voor mij het mooiste effect.

Zei ik al dat dit Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder een pareltje was? Ik weet zeker dat elke Chanel lover dit in zijn collectie wil terug zien.

Exclusief te koop in de Chanel Online Boutique voor 58.00 euro

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *