Chanel Perfection Lumière Velvet

SONY DSC

Chanel foundations zijn mij niet onbekend, ik heb er dan ook al enkele in mijn kast staan en ze worden ook nog steeds heel regelmatig gebruikt. Ik hou van de geur en de structuur van Chanel foundation en natuurlijk ook van de luxe die ze uitstralen. Heel veel soorten foundation heeft Chanel niet, er zijn merken die er veel meer hebben, maar wat ze hebben is over het algemeen heel erg fijn.

SONY DSC

De Chanel Perfection Lumière is een foundation die ik lange tijd zowel tijdens de winter als tijdens de zomer gebruikte, ik heb dan ook twee kleuren, 30 beige voor tijdens de wintermaanden en 40 Beige voor tijdens de zomermaanden en ik heb ze ook al eens gemengd om de juiste kleur te krijgen. Deze foundation is perfect als je een gemengde huid hebt.

SONY DSC

De Chanel Vitalumière Aqua is één van de lichtste foundations die Chanel heeft, met licht bedoel ik vooral dat deze een heel erg lichte dekking heeft, deze is perfect om tijdens de zomermaanden te gebruiken, zeker als je huid in goede conditie is. Deze zou ik ook eerder aanraden als je eerder een normale tot droge huid hebt, bij mijn gemengde huid is deze niet erg houdbaar en gaat hij na een paar uur iets teveel glanzen.

SONY DSC

Wie fan is van de Chanel Perfection Lumière maar toch een lichtere foundation wil gaat deze nieuwe Chanel Perfection Lumière Velvet heel erg appreciëren. Ik werd fan van de eerste minuut door het mooie effect dat hij geeft op mijn huid en ik werd nog meer enthousiast omdat hij de uren nadien nog steeds even mooi bleef.

sized_dsc01840

Deze foundation is heel erg zuinig in gebruik, je hebt maar twee kleine erwtjes nodig voor je hele gezicht. En al is deze foundation heel erg licht en luchtig, hij geeft toch een vrij goede dekking, mijn huid lijkt een heel stuk egaler. Smooth-effect make-up, zo beschrijft Chanel deze foundation en ik zou het niet beter kunnen, je huid ziet er zacht en egaal uit, niet overdreven mat maar ook niet te glanzend, gewoon natuurlijk. Ik gebruik nu de kleur Beige 40, binnenkort haal ik de Beige 30 ook nog, dan kan ik deze het hele jaar rond gebruiken. Naar mijn idee is deze foundation het meest geschikt voor de normale tot gemengde huid doordat hij licht matterend is. Heb je zelf een drogere huid maar wil je hem toch proberen, vraag dan een sample, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De Chanel Perfection Lumière Velvet is beschikbaar in zes kleuren en voor 30ml betaal je 42.00 euro. Lijkt heel wat maar hij is het meer dan waard!

Heb jij al een Chanel foundation gebruikt? Zo ja, welke?

 

6 thoughts on “Chanel Perfection Lumière Velvet

 1. Deze moet ik zelf ook eens testen, lijkt me geweldig! Ik hoop dat ik nog de 20 kan dragen, maar waarschijnlijk ben ik eerder de 12. Hoop dat hij niet te roze is van ondertoon!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ben heel erg benieuwd wat je er van zal vinden al ben ik er van overtuigd dat je meteen verkocht zal zijn 🙂

  [Reply]

 2. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar het lijkt me net iets te duur om te proberen.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Een sample vragen is altijd een oplossing? Zo ben je zeker dat het iets voor jou is en kan je geen miskopen doen!

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *