Chanel Online Boutique Shoplog

Chanel Online Boutique Shoplog

Chanel Online Boutique Shoplog

Als Chanel iets op poten zet doen ze het meteen goed daar twijfelde ik geen moment aan. Het is waarschijnliijk ook daarom dat het zo lang duurde voor Chanel zelf een webshop begon, of zoals Chanel het zelf de Online Boutique noemt. Klinkt chique net zoals het merk zelf, tijd dus om te ontdekken of Chanel zijn naam waar maakt. Ik plaatste een bestelling en kreeg verschillende mailtjes met de stappen voor het pakje vertrok voor levering. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van heel het proces en na twee dagen had ik het pakketje in huis netjes geleverd door TNT.

Mijn Chanel Online Boutique Shoplog !

Chanel Online Boutique Shoplog

Als ik zeg netjes dan mag je dat ook letterlijk nemen. De producten worden in een mooie Chanel doos gestoken verpakt in Chanel vloeipapier.

Chanel Online Boutique ShoplogChanel Online Boutique ShoplogHet pakketje wordt verzegeld en dat mag je letterlijk nemen want het vloeipapier wordt samen gehouden door een mooie Chanel zegel.

Chanel Online Boutique Shoplog

Binnenin vind je een brief waarin Chanel je bedankt voor je aankoop.

Chanel Online Boutique ShoplogChanel Online Boutique ShoplogDe proefjes worden ook niet zomaar in de doos gegooid, deze worden ook in een mooi zakje verpakt.

Chanel Online Boutique Shoplog

Bij elke bestelling mag je twee proefjes kiezen uit verschillende producten, ik koos voor de Le Volume de Chanel mascara en het Hydra Beauty Micro Serum.

Chanel Online Boutique ShoplogChanel Online Boutique ShoplogChanel Online Boutique Shoplog

De producten zelf worden ook nog netjes samengehouden met Chanel vloeipaper zodat ze niet kunnen rond schuiven in de doos. Hoe netjes is dit eigenlijk gedaan? Ik ken geen enkele webshop die zijn papier zo netjes plooit. Meestal wordt het allemaal gewoon verfrommeld dit papier is echt rond de producten gevouwen. Ik wil niet weten hoe lang ze met elke bestelling bezig zijn…

Chanel Online Boutique ShoplogChanel Online Boutique ShoplogIk plaatste een bestelling van drie producten. Eén product hiervan is exclusief te koop in de online boutique.

Chanel Online Boutique Shoplog

Dit Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder is blijkbaar enkel online te koop in België. Ik heb zo het idee dat ze dat speciaal gedaan hebben om de online boutique in de kijker te zetten. Eén van de komende dagen laat ik zeker wat meer zien van dit poeder. De print is niet alleen mooi, het product zelf ook! De volledige Les Sautoirs de Coco collectie vind je hier.Chanel Online Boutique Shoplog

Chanel Online Boutique ShoplogChanel Online Boutique Shoplog

Ken jij de matterende vloeitjes nog? Dit zijn papiertjes waarmee je je huid kan matteren. Als je net als ik snel last hebt van een glimmende T-zone dan zijn deze vloeitjes heel handig. Je haalt er één papiertje uit, gaat over je T-zone en je kan weer een paar uurtjes verder. Je hebt deze ook wel andere (goedkopere) merken maar deze Papier Matifiant de Chanel zijn toch net iets specialer door het mooie logo.

Chanel Online Boutique Shoplog

Ik heb al een aardige collectie aan Chanel brushes (hier zie je al enkele, ondertussen zijn er ook nog twee oogschaduwbrushes bij gekomen) maar een brush als deze Pinceau Teint 2 en 1 Fluide et Poudre had ik nog niet. Ik heb de platte foundation-kwast van Chanel maar die is niet zo “snel” in gebruik. Met deze heb je in een mum van tijd je foundation goed geblend, iets wat ik ‘s morgens wel makkelijker vind.

Mijn Chanel Online Boutique Shoplog is meer dan geslaagd! Wat een service, als ik een 11 op 10 zou kunnen geven zou ik dat meteen doen. Ik denk dat Chanel nu wel vaker producten exclusief in de Online Boutique zal verkopen. Ik heb me alvast ingeschreven op de nieuwsbrief, zo mis ik zeker geen enkel nieuwtje!

8 thoughts on “Chanel Online Boutique Shoplog

 1. Hoe mooi is dat zeg!!
  Ik ben vooral benieuwd naar je review over de Chanel Perles et Fantaisies Illuminating Powder 🙂
  En idd, zoals je zegt, ik denk ook dat ze nog exclusieve producten online zullen aanbieden. In de States doen ze dat ook, dus waarom hier niet 🙂 Mijn zus woont daar en als ik echt iets wil van op hun USA-site, bestel ik het via haar!! Handig!!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ooh dat is wel fijn, een zus in de States! Bespaart je zeker ook wel wat centjes denk ik 😀 Review over het poeder komt snel online 😀

  [Reply]

 2. Ik heb ook een bestelling geplaats en het word inderdaad zo mooi verpakt! Ik denk ook dat ze er veel tijd erin stoppen voor het pakketje te verpakken, wat een luxe! Ik vind de verzendingskosten wel hoog 10€, maar eenmaal als ik het pakketje heb ontvangen was ik de verzendingskosten al snel vergeten 🙂
  X mooie aankoopjes trouwens!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  De verzendkosten liggen wel iets hoger dan bij een normale webshop maar als je ziet hoe alles verpakt wordt dan begrijp ik wel waarom 🙂 Benieuwd wat jij hebt gekocht! 🙂

  [Reply]

 3. Ja geweldig hoe ze dat inpakken bij de Chanel online boutique. Ik heb toevallig precies hetzelfde besteld de highlighter en die kwast wat overigens hier in Nederland ook een online exclusive is. Ja en dan zelf samples kiezen verpakt in zo’n handige zakje hebben ze mijn hart gestolen haha. Bedankt voor je review werd weer opnieuw blij dat ik iets besteld heb! Heb de poeder nog niet gebruikt overigens vind hem zo mooi ik te zien dat ik de print niet wil beschadingen haha hoe erg is dat????

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *