Chanel Les Beiges The lovestory continues…

SONY DSCSONY DSC

Mijn liefde voor de Les Beiges de Chanel begon vorig jaar en is nooit meer weg gegaan. Ik zit ondertussen al aan mijn tweede doosje van het Les Beiges poeder en het zal niet lang meer duren voor ik de pan van deze ook raak. Ik gebruik het echt elke dag, ik zou niet meer zonder kunnen.

SONY DSC

Het Les Beiges poeder breng ik thuis aan met Le Petit Pinceau de Chanel. Ondertussen al ontelbare keren gewassen en hij blijft nog steeds even mooi en zacht.

sized_dsc03224

Voor on the go is deze Chanel Les Beiges Kabuki perfect, superzacht en doodat je hem volledig kan beschermen blijft hij ook steeds even mooi. Deze is ook al regelmatig gewassen en keert altijd naar zijn originele vorm terug, alleen moet je deze zeker goed op zijn kop laten drogen zodat er geen vocht kan achterblijven in de huls. Vorig jaar kwam hij uit als LE bij de Les Beiges collectie nu is hij volgens mij permanent te koop.

SONY DSCSONY DSC

Nieuw en LE  zijn de Les Beiges Healthy Glow Multi Colour, verkrijgbaar in twee kleuren. Ik nam de donkerste kleur, de andere kleur is echt heel erg licht en niet zo geschikt voor mijn huidskleur. Deze kleur kan ik perfect als bronzer gebruiken, de lichte kleur zou ik eventueel wel als highlighter kunnen gebruiken.

sized_dsc03223

Het poeder is heel fijn gepigmenteerd, iets wat ik eigenlijk niet verwacht had toen ik dit poeder swatchte in de parfumerie. Daar leek er niet veel kleur af te komen maar bij deze gelukkig wel.

SONY DSCSONY DSC

Het Les Beiges Healthy Glow Multi Colour poeder breng ik aan met mijn grote kabuki als ik alle kleuren samen gebruik. Met deze Chanel Angled Powder Brush, een schuin afgesneden kwast, kan je perfect shapen, dan gebruik enkel de donkere kleur.

SONY DSC

Naar deze Chanel Les Beiges All in One Healthy Glow Fluid keek ik nog het meest uit. Hetzelfde effect van het poeder maar dan in een tube, yes please! Waar ik niet zo’n fan was van de Chanel CC Cream, hij was iets te dik en niet zo makkelijk uit te smeren en bovendien vloekte hij een beetje met mijn huidskleur, jammer maar helaas. Gelukkig is deze Les Beiges Fluid wel een schot in de roos want deze is verkrijgbaar in drie tinten, net zoals bij het poeder heb ik n°30 maar je hebt ook nog een tint lichter en een tintje donkerder.

sized_dsc03235

Eerst en vooral, dit is geen foundation, hij geeft amper dekking maar hij zorgt wel voor een frisse uitstraling. Dit is echt een product dat je kan gebruiken als je een zo goed als make-up vrije dag wil, hij heeft een spf 15 wat niet heel hoog is maar je zou wel kunnen starten met een andere zonnebescherming voor het gezicht en dan de fluide er over aan brengen. Hij zorgt voor een egalere huid en is perfect voor deze warme dagen, dan is foundation dragen amper te doen. Wat ook meteen opvalt is dat deze fluide de typische Chanel geur heeft, heel fris en licht, nadat je de fluide hebt aangebracht is de geur ook meteen weg.

Ik ben fan van deze nieuwe Les Beiges producten en had eigenlijk niet anders verwacht!

Heb jij al iets uit de Les Beiges de Chanel gekocht?

 

6 thoughts on “Chanel Les Beiges The lovestory continues…

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *