Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Naturelle N°30

SONY DSC

 

Nadat ik het promofilmpje had gezien van Les Beiges de Chanel keek ik heel erg uit naar de lancering. Normaal was de lancering gepland voor 15 maart maar ik spotte hem al bij IPXL het weekend er voor. Ik wist niet hoe snel ik aan de kassa stond af te rekenen. Nadien had ik spijt dat ik de kabuki niet had meegenomen, met snel te zijn heb ik er over gekeken anders had ik hem zeker meegenomen.

SONY DSC

 

De verpakking is deze keer iets anders en begint al met het doosje, een beige kleur, toepasselijk voor deze collectie. Het fluwelen zakje zit nog steeds rond het doosje zo blijft alles mooi beschermd.

SONY DSC

 

Het doosje van het poeder is beige en ziet er echt chique uit, ik vind het stiekem zelfs iets leuker dan de gewone zwarte doosjes.

SONY DSCSONY DSC

 

Als je het doosje openmaakt komt er een brush tevoorschijn die je kan gebruiken voor on the go.

SONY DSCSONY DSC

Chanel heeft er voor gezorgd dat er nog een bescherming tussen de brush en het poeder zit. Ik koos voor de kleur N°30 omdat die het meest bij mijn huidskleur past. Ik gebruik hem dan ook al settingpowder. Hij zorgt er niet alleen voor dat mijn foundation mooi blijft zitten, hij geeft ook een hele mooie glow.

SONY DSCSONY DSC

 

Het poeder is heel erg fijn gemalen en laat zich heel makkelijk verdelen op je huid. Ik gebruik meestal een grote fluffy brush zo is het effect het mooist.

Ik ben van plan om me nog een tint donkerder aan te schaffen, ik denk dat de N°50 perfect zou zijn, om deze als bronzer te gebruiken en dan neem ik zeker de kabuki mee!

De Chanel Les Beige Collectie ligt sinds vorige week oa bij IPXL, voor het poeder betaal je 48.00 euro en voor de kabuki 42.00 euro.

 

11 thoughts on “Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Naturelle N°30

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *