Chanel Les Automnales Fall 2015 X Entrelacs Eyeshadow Palette

Chanel Les Automnales Fall 2015 X Entrelacs Eyeshadow Palette

Chanel Les Automnales Fall 2015 X Entrelacs Eyeshadow Palette

Voor ik verder ga met de Holiday collecties wil ik jullie toch nog graag aan dit pareltje uit de Chanel Automnales Fall 2015 voorstellen, het Chanel Entrelacs Eyeshadowpalette. Bijna overal uitverkocht maar wie zoekt die vindt! De nagellakjes en de lipstick liet ik al eerder aan jullie zien, vandaag dus het prachtig oogschaduwpalette!

Chanel Les Automnales Fall 2015 X Entrelacs Eyeshadow PaletteChanel Les Automnales Fall 2015 X Entrelacs Eyeshadow Palette

In bijna alle oogshaduwpalettes van Chanel vind je vier kleuren maar in dit palette, dat iets groter is, vind je er vijf. Chanel maakte er ook weer iets speciaals van door een mooie print aan de oogschaduw te geven.

Chanel Les Automnales Fall 2015 X Entrelacs Eyeshadow PaletteChanel Les Automnales Fall 2015 X Entrelacs Eyeshadow Palette

Ik hoor je al denken, zo speciaal is dit palette toch niet, deze kleuren vind je overal terug. Klopt! Maar dit is wel een palette met kleuren die ik heel graag draag. Ik heb bij wijze van spreken geen andere oogschaduw meer nodig nu ik deze heb! Dit is echt een universeel palette waar iedereen blij van wordt!

Chanel Les Automnales Fall 2015 X Entrelacs Eyeshadow Palette

De oogschaduw is zacht en makkelijk aan te brengen zonder fall out. De kleuren zien er niet erg gepigmenteerd uit maar zijn wel makkelijk op te bouwen waardoor je makkelijk kan doseren en blenden waar nodig. Bovendien krijg je een mooie mix van matte en glanzende kleuren + een mooie hightlighter. Ik zei toch dat je geen ander palette meer nodig hebt als je dit in huis hebt! Tot je de Holiday collectie gezien hebt natuurlijk 😉

Ik ben een grote fan en ben echt blij dat ik het nog te pakken heb gekregen! Wil je dit nog kunnen bemachtigen zal je toch wat extra moeite moeten doen denk ik maar het is het allemaal waard!

3 thoughts on “Chanel Les Automnales Fall 2015 X Entrelacs Eyeshadow Palette

  1. Ik ben er dol op! Ook moeten laten bestellen, maar wel blij dat ik het gedaan heb 🙂
    Ik vind vijf kleuren in een palet net wat fijner werken dan vier of drie, gewoon omdat ik dan meer kleuren heb om mee te spelen en overgangen te maken.

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *