Chanel Les 4 Ombres 202 Tissé Camélia

1

Kiezen tussen acht prachtig palletjes is niet simpel. Al de Les 4 Ombres Tissé zijn prachtig maar ik had toch een grote boon voor Camélia. Het zijn vier kleurtjes die ik gewoon elke dag kan gebruiken en die ik kan omtoveren van dag naar avondlook.

SONY DSC

De oogschaduw zit in het typische zwarte doosje van Chanel.

SONY DSC

Zelfs in de beschermfolie zit het CC logo geprint. Details, details maar oh zo leuk!

SONY DSC

Je vindt ook twee sponsapplicators in het doosje, niet zo mijn ding maar wel handig als je zelf geen brushes hebt.

SONY DSC

Zijn de kleuren niet prachtig? Ik viel meteen voor de kleuren , ze zijn perfect onderling combineerbaar maar apart zijn ze ook heel erg mooi.

SONY DSC

Hier swatchte ik de kleuren zonder basis en droog, één simpel veegje. Dit is hoe oogschaduw hoort te zijn, genoeg kleur die makkelijk op te bouwen is. Wil je de kleuren intenser, gebruik dan een vochtige brush of je kan ook een Chanel Illusion D’Ombre als basis gebruiken. De Chanel Illusion D’Ombre Convoitise is er ééntje die je perfect kan gebruiken.

Ik ben fan! Chanel Les 4 Ombres Tissé Mademoiselle is er nog ééntje die me op het lijf is geschreven.

Wat vind jij van de nieuwe Les 4 Ombres? Heb je ze al kunnen vergelijken met de oude versie?

2 thoughts on “Chanel Les 4 Ombres 202 Tissé Camélia

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *