Chanel Le Volume de Chanel mascara

SONY DSCSONY DSC

Chanel bracht onlangs een nieuwe mascara uit, terwijl de eerdere mascara meer op lengte werken gaat deze Le Volume de Chanel mascara meer volume geven.

SONY DSC

De mascara is zoals altijd heel herkenbaar, zwart en bovenaan het logo. Onderaan staat de naam van de mascara en de kleur. Deze Le volume de Chanel bestaat in drie kleuren, Noire, Bleu en Prune. Ik testte de zwarte maar de Prune kleur ziet er eigenlijk ook wel heel erg mooi uit, zeker bij bruine ogen geeft dit denk ik wel een mooi effect.

SONY DSCSONY DSC

De brush heeft heel korte stekeltjes hierdoor was ik een beetje bang dat het nogal snel een klonterboel zou worden maar gelukkig is dat niet het geval.

SONY DSC

Eén laagje geeft mooi gescheiden wimpers met een mooie krul.

SONY DSC

Met twee laagjes heb je nog steeds mooi gescheiden wimpers zonder klonters. Drie laagjes zou ik niet aanraden want dan gaan je wimpers klitten en heb je kans op spinnenpoten. Dit is geen waterproof mascara maar ik merk wel dat ik ‘s avonds wat meer moeite heb om mijn mascara weg te halen, ook met een oliereiniger. Hij doorstaat dus ook makkelijk regen en traanogen!

Ik ben fan van deze mascara en de Prune versie staat op de wishlist! Deze Le volume de Chanel mascara is te koop bij oa IPXL en Planet Parfum en je betaalt rond de 30 euro zonder korting.

Wat denk jij van deze mascara? Iets voor jou of ga je liever voor lengte ipv volume?

 

8 thoughts on “Chanel Le Volume de Chanel mascara

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *