Chanel Holiday 2015 Collection Rouge Noir Absolument

Chanel Holiday 2015 Collection Rouge Noir Absolument X The Nails

Chanel Holiday 2015 Collection Rouge Noir Absolument

Eén van de eerste nagellakjes die ik kocht van Chanel was Le Vernis Rouge Noir en ik denk zelfs dat daar mijn Le Vernis verslaving is begonnen! Dit jaar viert dit lakje haar twintigste verjaardag en ik vind het dan ook niet meer dan normaal dat daar een mooie collectie zou rond gevormd worden. De Chanel Rouge Noir Absolument Holiday collectie bestaat uit prachtige stukken waar ik mijn favorieten heb uitgekozen. We beginnen, hoe kan het ook anders, met Le Vernis.

Chanel Holiday 2015 Collection Rouge Noir Absolument x The NailsChanel Holiday 2015 Collection Rouge Noir Absolument x The Nails

De Chanel Rouge Noir Absolument collection laat ons kennismaken met Le Vernis Rouge Noir (permanent), Le Vernis Rose Fusion (LE) en Le Top Coat Lamé Rouge Noir (LE).

Chanel Le Vernis 18 Rouge NoirChanel Collection Rouge Noir Absolument Holiday 2015 Le Vernis 18 Rouge Noir

Aan de formule van Le Vernis Rouge Noir is denk ik nog steeds niet veranderd, nog steeds een prachtige rode, bijna zwarte lak met een prachtige glans. Enkel de verpakking kreeg voor deze collectie een ander kleurtje, het doosje is niet volledig zwart maar kreeg aan de zijkanten de kleur van Le Vernis Rouge Noir.

Chanel Le Vernis 757 Rose FusionChanel Collection Rouge Noir Absolument Holiday 2015 Le Vernis 757 Rose Fusion

Chanel Le Vernis Rose Fusion is een prachtig lakje in het flesje maar is dat ook zo op je nagels? Ik had er zo mijn twijfels over want de finish van dit soort lakjes kan nogal streperig zijn. Bij het aanbrengen van de nagellak lijkt dat op het eerste moment ook zo, maar de strepen lijken gewoon weg te trekken. Twee laagjes heb je nodig om het bijna holografische effect goed te zien. Dit is echte een fusie van roze met nog heel wat andere kleuren, roze, groen, paars… Heel erg moeilijk om vast te leggen op foto, zo, zo mooi!

Chanel Le Top Coat Lamé Rouge NoirChanel Le Top Coat Lamé Rouge NoirChanel Le Top Coat Lamé Rouge Noir

Topcoats met gouden glitters kunnen heel erg mooi zijn maar soms toch ook wat moeilijk om aan te brengen. Allereerst goed schudden is de boodschap zodat de gouden glitters zich goed kunnen verdelen in het flesje. En dan hopen dat ze zich niet gaan samen pakken zodat je dikke klonters op je nagels krijgt.

Chanel Collection Rouge Noir Absolument Holiday 2015 Le Top Coat Lamé Rouge Noir

Deze Chanel Le Top Coat Lamé Rouge Noir is één van de beste gouden topcoats die ik ooit heb gehad! De lak is niet dik en stroperig zodat je het goud goed kan verdelen op je nagels. Hij brengt gewoon perfect aan! Ik heb deze combinatie van Rouge Noir en de topcoat samen met een laagje Seche Vite een hele week gedragen (eerlijk? ik had geen tijd om mijn nagels te doen) en ik had enkel wat tipwear ondanks dat ik een hele week heel veel op mijn toetsenbord getokkeld heb. Blijkbaar zorgt deze topcoat er voor dat de nagellak zich beter kan hechten en hierdoor blijft hij veel beter zitten.

Musthaves? Absoluut! Stuk voor stuk pareltjes, deze Le Vernis <3

Op zoek naar een bepaald kleurtje van Chanel? Hier vind je meer dan 60 swatches!

One thought on “Chanel Holiday 2015 Collection Rouge Noir Absolument X The Nails

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *