Chanel Holiday 2014 Part II

SONY DSC

Het eerste deel van de Holiday Collectie van Chanel liet ik hier al zien, vandaag is het tweede deel aan de beurt. De Collection Plumes Précieuse de Chanel is gewoon prachtig en zijn echt stuk voor stuk producten die je in huis wil hebben!

SONY DSC

Het hoogtepunt uit deze collectie is het Camélia de Plumes Highlighting Powder, als je maar een klein beetje van Chanel houdt dan weet ik dat je deze in huis haalt 😉 Ook deze keer werkt Chanel met een fluwelen zakje maar in een iets andere vorm, het zakje kan je afsluiten door de elastiek en er is een vakje voorzien voor de bijgeleverde brush. Handig want zo kan je beide makkelijk meenemen.

SONY DSC

Ik heb wat moeite om deze highlighter te gebruiken, niet omdat hij niet mooi is maar vooral omdat hij eigenlijk te mooi is om te gebruiken. Gelukkig blijft de print goed zichtbaar en zal het even duren voor de blaadjes verdwenen zijn.

sized_dsc06864

De kleur lijkt nogal koel in het doosje, bijna zilverkleurig maar op je huid verandert hij in de perfecte highlighter. Aanbrengen doe ik met de Chanel Angled Powder brush, een schuin afgesneden brush die perfect is om te highlighten.

SONY DSC

Nog een pareltje uit deze collectie is de Stylo Yeux Waterproof Or Blanc. Ik ben fan van deze Stylo Yeux, ze hebben mooie kleuren (Ambre Doré is prachtig!) en ze blijven lang en mooi zitten.

sized_dsc06835

Or blanc is een lichtgouden kleur die je ogen gaat oplichten als je ze op de waterlijn gebruikt. Je kan hem ook in je ooghoek gebruiken en eventueel als highlighter op het wenkbrauwbot.

SONY DSC

Ook de Chanel Illusion D’Ombre zijn een schot in de roos. Fatal is mijn favoriete kleur maar deze nieuwe, Envol is ook echt prachtig.

sized_dsc06851

Envol is een kleur die makkelijk te gebruiken is, aanbrengen kan je met het bijgeleverde kwastjes maar het kan ook evengoed met je vingers. Iets wat ik met deze kleur doe, hier kan weinig mee mislopen.

Ik ben fan van deze collectie! Maar eigenlijk ben ik gewoon een grote fan van Chanel 😉

Heb jij iets gekocht uit deze collectie of ga je dan nog doen?

4 thoughts on “Chanel Holiday 2014 Part II

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *