Chanel Collection L.A Sunrise

Chanel Collection L.A Sunrise

Chanel Collection L.A Sunrise

Chanel Collection L.A Sunrise, op het eerste zicht zou je zeggen als je alleen naar de kleuren kijkt, dit kan Chanel toch niet? Waar de make-up kleuren eerder ingetogen waren bij vorige lente-collectie springen ze nu echt in het oog, en hoe! Ik ben geen fan van alle producten uit deze collectie maar voor mij zijn Le Vernis Sunrise Trip en de Harmonie de Blush Sunkiss Ribbon zeker en vast de eyecatchers uit deze collectie.

Chanel Sunkiss RibbonChanel Sunkiss Ribbon

Chanel weet mij altijd te verleiden met zijn mooie printjes en dat is bij deze Sunkiss Ribbon ook het geval. Al die kleurtjes geven toch meteen zin in zomer? Laat ons gewoon de lente overslaan en meteen naar de zomer gaan, ik zeg er geen nee tegen!

Chanel Sunkiss RibbonChanel Sunkiss Ribbon

Ik had nooit verwacht dat ik dit zou zeggen over een Chanel blush maar deze moet je echt wel met zachte hand aanbrengen of het is al snel to much. De vijf kleuren kan je allemaal samen mengen tot een koraalroze blush met een heel lichte satin glans. Ik gebruik op dit moment enkel de twee bovenste kleuren, die geven bij mijn huid op dit moment het mooiste effect. Vanaf het moment dat het zonnetje zich laat zien en ik wat meer gebruind ben zal ik alle kleuren samen gebruiken. Deze blush kreeg ook een geurtje mee, iets wat Chanel wel vaker doet. Alleen kan ik de geur niet echt thuis brengen, ik ruik sowieso wel roosjes maar ook iets anders… Iemand een idee?

Chanel Le Vernis Nail Gloss Sunset TripChanel Le Vernis Nail Gloss Sunset Trip

Ook voor de nagels gaat Chanel voor een specialleke, de Le Vernis Nail Colours van Chanel kennen we allemaal maar deze keer brengt Chanel een Nail Gloss uit en dat is toch even aanpassen. Chanel lakjes zijn al niet de makkelijkste om te lakken, deze maakt het nog net iets moeilijker omdat de nagellak ook iets anders van structuur is, iets meer waterig zodat hij heel snel alle kanten uitloopt als je niet uitkijkt.

Chanel Le Vernis Nail Gloss Sunrise Trip

Deze Sunrise Trip mag dan niet de makkelijkste zijn om mee te werken, Chanel zorgt er wel weer voor dat ze een musthave kleur uitbrengen. Is het paars of blauw? Je kan het een beetje vergelijken met de kleur van het kleedje dat een tijd geleden het internet overspoelde, ook hier ziet de kleur er elke keer weer anders uit. In elk geval, ik vind de kleur prachtig en krijg altijd complimentjes wanneer ik deze draag.

Deze collectie ligt nu bij de parfumerie!

Nog weer swatches van Chanel Le Vernis vind je hier!

10 thoughts on “Chanel Collection L.A Sunrise

 1. De blush is idd prachtig! Ik kan de geur ook niet precies plaatsen eigenlijk…

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  De geur stoort me niet maar had ook niet gemoeten… Er zijn al blushes geweest die ik lekkerder vind ruiken 🙂

  [Reply]

 2. Deze collectie is zo mooi, morgen staat mijn review van de blush online. Fantastische foto’s heb je gemaakt trouwens!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  De blush is echt een pareltje <3

  Dankjewel voor het compliment 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *