Caudalie Eau de Beauté ft L’Wren Scott

SONY DSC

Ik ben fan van de Caudalie Divine lijn maar er zijn wel meer producten van Caudalie die wat extra aandacht verdienen. De Eau de Beauté van Caudalie is misschien wel één van de bekendste producten van Caudalie, het werd gelanceerd in 1996 en ondertussen zijn er al twee miljoen flesjes verkocht, dat zijn ongeveer 16 flesjes per uur. Niet mis als je het mij vraagt!

SONY DSC

 

Caudalie vroeg aan de Amerikaanse ontwerpster L’Wren Scott om het flesje in een nieuw jasje te steken en dat is haar aardig gelukt, het ziet er meteen een pak vrouwelijker uit.

SONY DSC

 

Wat zit er nu in deze Caudalie Eau de Beauté dat zo speciaal is? Eerst en vooral bestaat dit voor 99.40% uit natuurlijke ingrediënten, zelfs de meest gevoelige huid zal hier dus niet op reageren. Een kleine greep uit de ingrediënten: Verzachtende benzoë, regenererende mirre, kalmerende melisse, verzachtende oranjebloesem en hydraterende druivenpulp.

SONY DSC

En hoe gebruik je deze Eau de Beauté? Je kan er je make-up mee fixeren , je huid tijdens de dag opfrissen maar ook even sprayen na het reinigen van de huid, dit geeft een extra hydratatie boost. Je huid gaat er van stralen!

Hierboven zie je de 100ml, hier betaal je 35.00 euro voor, ik ga alvast op zoek naar de 30ml versie, net iets handiger om in je handtas te stoppen!

Ben jij een Caudalie Eau de Beauté gebruiker? 

2 thoughts on “Caudalie Eau de Beauté ft L’Wren Scott

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *