sized_100_3687

Catrice Multi Colour Compact Powder

Een tijdje geleden heeft Catrice heel zijn assortiment in een nieuw kleedje gestoken. Gisteren raakte ik eindelijk in het Kruidvat en kon ik eens kijken. Wat me vooral opviel is dat er wel nieuwe producten waren maar dat niet alles vernieuwd was, de lipsticks zaten er nog in, ik weet dat die niet vervangen worden maar het minste wat ze hadden kunnen doen is dan toch wel de testers hiervan vervangen. Dat zag er in ieder geval een beetje vies uit!

Waar ik vooral benieuwd naar was is de Multi Colour Compact Powder en die heb ik dan ook meegenomen in de kleur 020 Sand Beige, er was ook nog de 010 Rose Beige maar ik wou hem echt als gezichtspoeder gebruiken en niet als blush dus heb ik de andere meegenomen. Rose over mijn hele gezicht ziet er niet uit!

De Multi Colour Compact Powder gebruik je best met een grote fluffy brush, bv de Sigma SS150, hij neemt het poeder heel makkelijk op en zo is het poeder heel makkelijk aan te brengen.

Je ziet het niet zo goed op de foto maar hij geeft een mooie matte finish, perfect voor je foundation te setten. Eigenlijk ben ik best tevreden over dit poeder, je betaalt er 4.49 euro voor en als je geluk hebt gaat er in het Kruidvat nog korting af. Het enige wat ik een beetje minder vind is de geur, hij ruikt naar een heel poederig parfum, gelukkig blijft de geur helemaal niet hangen!

Hebben jullie al iets gekocht van het nieuwe gamma van Catrice?

7 thoughts on “Catrice Multi Colour Compact Powder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *