Bye Bye Gelnagels

Ja je ziet en leest het goed, geen gelnagels meer. De komende maanden ga ik geen tot weinig tijd hebben om ze te laten bijwerken, of ik zal het in ieder geval niet goed kunnen plannen. Mijn mama wordt opnieuw opgenomen volgende week en dit zal minstens voor drie weken zijn en dan nog een vrije lange revalidatie. Ik wil zoveel mogelijk bij haar zijn dus zal dus heel regelmatig een tripje Antwerpen – Leuven moeten doen. Daar komt nog bij dat de BF opnieuw twee dagen per week  naar de avondschool gaat en mijn dochtertje gaat naar het eerste leerjaar,  vooral mijn dochtertje heeft dus zeker wat meer aandacht nodig. Het wordt in ieder geval druk!

Een heel verschil als je mijn handen zo ziet zonder gelnagels, ze lijken zelfs kleiner hierdoor. Mijn nagels zijn op dit moment heel erg broos dus de komende tijd zal ik ze heel goed moeten verzorgen, de bovenste laag van je nagel wordt elke keer gevijld en hierdoor zijn je nagels natuurlijk veel dunner. De schoonheidsspecialiste heeft me ook aangeraden om zeker de eerste paar weken geen nagellak te dragen, enkel een verzorging. Nu moet ik dus op zoek naar een goede verzorging. Ik dacht aan het Trind Systeem maar er zijn natuurlijk nog veel andere producten op de markt.

Het voelt in ieder geval “raar” aan zo zonder die gelnagels en het zal wel een tijdje duren voor ze echt terug gezond zijn.

Wat raden jullie me aan om mijn nagels weer gezond en sterk te maken? Alle tips zijn welkom

 

18 thoughts on “Bye Bye Gelnagels

 1. Heel veel beterschap voor jouw mama!

  Zelf ben ik enorm tevreden over de KOH-producten, hun gamma is vrij uitgebreid en ook OPI kan ik aanbevelen. 😉

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Thx lieverd <3

  Gaan we volgende week Koh shoppen dan? Hebben ze toch bij ICi Paris en er zijn kortingen op de verzorgingsproducten, ik veronderstel dat dat er bij hoort 🙂

  [Reply]

 2. Hopelijk komt alles goed met je mama! Wens haar maar veel succes en beterschap!
  Ik heb een KOH nagelolie, dat ruikt lekker en werkt wel goed. Is ideaal voor droge, broze nagels, want volgens mij moet je daar niet direct met nagelverharder op zitten, dan drogen ze juist erger uit.

  [Reply]

 3. Ik ben erg tevreden over Trind, maar ook over de Nail Vita Essence van Skin Food (via eBay te koop, het is een Aziatisch merk).

  Verder kan ik de “huid, haar en nagel” vitaminepillen van het Kruidvat aanraden. Sinds ik die gebruik zijn mijn nagels echt significant beter geworden!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Bedankt voor de tips, misschien toch ook eens op Ebay rondneuzen! 🙂

  [Reply]

 4. De Trind producten zijn ook aan te raden! Ze hebben nu zelfs een speciale Keratin lijn voor heel broze nagels. Misschien is dat wel wat voor je…

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik ga het proberen, we zien wel wat het wordt! 🙂

  [Reply]

 5. Ik heb zelf een 3-tal jaar gelnagels gehad en mijn nagels zagen er niet uit toen ik ze liet verwijderen. Trind is een echte aanrader hoor, zeker de nail repair en de balsem. Mijn nagels zijn er volledig van hersteld.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik ga denk ik wel voor Trind gaan, iedereen zegt dat het fijne producten zijn! 🙂

  [Reply]

 6. Hopelijk komt alles goed met je moeder, en heeft je dochtertje het naar haar zin! Je nagels zijn prachtig zonder gelnagels.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Lief!
  Het uitzicht valt wel mee maar ze zijn echt super broos op dit moment dus alle verzorging is welkom!

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *