Bye, bye 2017

Bye, bye 2017

Bye, bye 2017

❤ 2017 was het jaar dat we trouwden. Het was echt een prachtige dag en alles klopte. Ondanks dat we al jaren samen zijn voelt het toch speciaal om getrouwd te zijn. Zo leuk om eindelijk te kunnen spreken over “mijn man”.

❤ Jill werd vorig jaar twaalf en ging naar het eerste middelbaar. Ik zag haar op enkele maanden tijd van een klein meisje naar een echte puber veranderen. Of ik daar echt blij mee ben laat ik een beetje in het midden, de tijd gaat veel en veel te snel.

❤ Ik win nooit iets en had dit dat ook nooit verwacht maar ik won een zelf ontworpen buro/boekenkast van Camber die binnen enkele weken geplaatst zal worden. Hier kijk ik echt naar uit maar eerst zal er nog hard moeten gewerkt worden want we willen alles ook eerst schilderen voor de kast geplaatst wordt. Wanneer ze geplaatst is plaats ik zeker een voor en na!

❤ Ik zat er al maanden mee in mijn hoofd, ik wilde mijn haar terug kort laten knippen. Geen bob of lob, nee meteen een pixie cut. Iedereen verklaarde me gek omdat mijn haar toch al wel best lang was. Maar ik was het beu, ik heb heel fijn en weinig haar waardoor ik het best elke dag waste omdat het er anders als “coupe ontploft” uitzag. Nu was ik mijn haar ook elke dag maar het is bij wijze van spreken al droog als ik uit de douche stap en het zit ook meteen goed. Ik moet wel toegeven dat ik er een beetje heb aan moeten wennen, mijn spiegelbeeld ziet er nu toch wel net even anders uit.

❤ 2017 bestond uit heel veel beauty dat valt zeker aan mijn Instagram-account te zien. Bloggen stond de laatste maanden een beetje op een lager pitje, het lijkt wel of in 2017 de tijd nog sneller voorbij ging dan anders. De combinatie gezin, werk, bloggen en een sociaal leven onderhouden ging niet zo vlot maar ik hoop er wel verandering in te brengen. Heb nog zoveel moois om te laten zien. Dat moet en zal een plaatsje krijgen op mijn blog. In januari is het nog toegelaten om terug te kijken, de Best off 2017 komt er dan ook zo snel mogelijk aan.

Op naar een even mooi 2018 ❤

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *