By Terry Terrybly Densiliss Blush Sexy Pink

SONY DSC

By Terry kennen jullie waarschijnlijk wel van de Baume de Rose (Stamatia schreef er nog niet zo lang geleden een review over), de overbekende luxueuse lippenbalsem in een potje. Ik probeerde ooit de Baume de Rose Crystalline Bottle en was eigenlijk meteen hooked… Maar het blijft natuurlijk wel veel geld voor een lippenbalsem, moest er hier of daar nog een mooie kortingscode verschijnen zou ik misschien toch nog overwegen om de Baume de Rose Nutri-Couleur te kopen maar voorlopig blijft het toch nog even wishlistmateriaal. Stilaan begin ik meer producten te ontdekken van By Terry, het merk bestaat niet alleen uit de Baume de Rose, er is een hele lijn aan verzorgingsproducten maar ook een mooie make-uplijn.

SONY DSC

By Terry is een echt luxemerk en dat zie en voel je meteen aan de verpakking. Deze compact is echt loodzwaar! De compact zit in een fluwelen zakje en je krijgt er ook nog een kleine blushbrush bij. Die heb ik er eigenlijk meteen uitgehaald want ik was een beetje bang dat ik de mooie print zou beschadigen.

SONY DSCSONY DSC

Sexy Pink is één van de vijf kleuren die beschikbaar zijn, een mooie lichtroze kleur die je gezicht helemaal gaat opfleuren. Voor nu vind ik hem net iets te roze, wanneer ik de komende maanden wat meer kleur heb in mijn gezicht zal ik er vaker naar grijpen.

SONY DSC

Deze blush breng je best aan met lichte hand want hij is zo gepigmenteerd dat je al snel teveel zal gebruiken. Het mooie aan deze blush is dat hij ook een mooie glow geeft, ik hou van blushes die niet compleet mat zijn!

Een heel fijne blush, daar bestaat geen twijfel over, maar 54 euro voor een blush vind ik net iets teveel. Dat geld geeft ik dan liever uit aan een foundation, bv de By Terry Terrybly Densiliss Foundation, al moet je dan ook wel een paar euro’s bijleggen.

By Terry is in België te koop bij IPXL en Cosmeticary.

4 thoughts on “By Terry Terrybly Densiliss Blush Sexy Pink

 1. Oh, hij is wel supermooi! Ik vind het ook altijd fijn als de verpakking een meerwaarde biedt, al is dat dan ook wel een van de redenen dat je iets meer betaalt. Denk dat mijn duurste blush die van Sisley is, die is zelfs wat duurder dan deze By Terry… :’D (maar zoiets koop ik nu ook niet elke maand, gelukkig!)

  [Reply]

 2. Hoi,

  Kan je me misschien vertellen hoe gepigmenteerd de blush van By Terry is in de kleur Sexy Pink.
  Zou hij te zien zijn op mijn Medium huidskleur MAC NC 37/ NC 40?

  Alvast Bedankt!

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *