By Terry SOINS BAUME DE ROSE

 

Kennen jullie By Terry al? Ik kende haar enkel door de lofzang van Lollipop26 over dit product! Al gelezen? Nee? Kijk dan even hier!

By Terry is een luxueus verzorgingsmerk dat uit de meest exclusieve ingrediënten bestaat. Haar meest bekende product is de Baume de Rose, deze lippenbalsem in een potje bestaat bijna volledig uit rozenblaadjes en zo ruikt het ook, wie niet houdt van rozen blijft hier best van weg want dit is echt puur roos dat je op je lippen smeert!

Ik heb de Baum de Rose in een tube, eigenlijk lijkt het gewoon op een lipgloss, en wat is dit een fijn product! Als het koud is heb ik nog al makkelijk last van velletjes, en die zit ik dan los te trekken. Gevolg, kloofjes in de lippen en dat is af en toe pijnlijk. Als ik deze Baum de Rose gebruik voel ik dat mijn lippen gehydrateerd zijn en ik heb niet de behoefte om heel de dag te smeren omdat hij echt een laagje nalaat.

Hij verzorgd niet alleen maar geeft ook een hele mooie glans aan je lippen, hij is lichtroze van kleur en dat zie je een beetje terug op je lippen.

Jullie hebben al wel door dat ik dit echt een fijn product vind. Wat weliswaar niet zo fijn is, is de prijs. Je betaalt 39 euro voor deze tube maar het is zijn geld dubbel en dik waard. Ik ga er sowieso super zuinig op zijn, je hebt er maar weinig van nodig dus dat lukt wel.

Je kan de By Terry Baume de Rose kopen bij Cosmeticary, voor verkoopspunten check hier de website.

8 thoughts on “By Terry SOINS BAUME DE ROSE

 1. Ik heb ook zo’n gloss.. Wel in de felste kleur. Ik kocht de mijne bij Ici Paris XL… maar spijtig genoeg wel aand dezelfde prijs…Ik ben er ook wel tevreden van, ruikt bovendien heerlijk…Ik gebruik hem eigenlijk te weinig…

  [Reply]

 2. Die is echt supermooi!
  Het potje bevat helaas lanoline waar ik allergisch op reageer.

  Benieuwd of de tube dat ook bevat 😉

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Blijkbaar hebben de tube en het potje dezelfde samenstelling! Wel jammer!

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *