By Terry Impearlious Elixir de Perle

By Terry Impearlious Elixir de Perle

By Terry Premium Illuminating Concentrate

By Terry Impearlious Elixir de Perle

By Terry kennen jullie vast wel van de By Terry Baume de Rose! Een superdeluxe lipbalm die naar rozen ruikt. Jaren geleden gebruikte ik deze in de lipgloss versie en ik was er meteen aan verslaafd, ik heb deze dan ook tot de laatste druppel opgebruikt. Nog zo’n favorietje uit mijn collectie is de By Terry Terrybly densiliss Blush in Sexy Pink, een ontzettend lange naam voor een prachtige blush. By Terry producten zijn niet goedkoop maar er zitten altijd wel wat speciallekes tussen en dat is ook bij deze nieuwe By Terry Impearlious Elixir de Perle het geval.

By Terry Premium Illuminating Concentrate

Deze By Terry Impearlious Elixir de Perle werd uitgebracht tijdens de voorbije feestdagen en zit daarom ook in een mooie, bijna feestelijke verpakking. Dit product is trouwens limited edition maar het is wel op veel plaatsen nog te koop. Ligt ook wel een beetje aan het prijskaartje denk ik.

By Terry Premium Illuminating Concentrate

By Terry Premium Illuminating Concentrate

Wat maakt deze By Terry Impearlious Elixir de Perle nu zo speciaal? En wat is het eigenlijk? Wel, je kan het als primer gebruiken maar ook op zichzelf om je gezicht wat meer eclat te geven als je geen foundation zou dragen. Deze primer zit boordevol ant-aging ingrediënten waardoor je ook op langere termijn een effect op je huid zou moeten zien.

By Terry Premium Illuminating Concentrate

By Terry Premium Illuminating Concentrate

De By Terry Impearlious Elixir de Perle heeft een lichtroze kleur met een soort van gouden shimmer. In het potje zie je de shimmer goed zitten maar op je huid is dan niet het geval, je wordt er geen instant discobol van. Wat ook meteen opvalt is de geur, deze primer heeft een sterke rozengeur. De typische rozen geur van By Terry die je ook ruikt bij de lipbalm. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen er gek op is maar ik kan het wel hebben en de geur blijft ook niet hangen. Eens de primer in je huid is getrokken merk je er niets meer van.

By Terry Premium Illuminating Concentrate

Zo ziet de By Terry Impearlious Elixir de Perle er in eerste instantie uit op je huid, een beetje rozig maar bij het uitsmeren verdwijnt dit volledig. Wat meteen opvalt is dat mijn huid er een stuk gladder en zelfs strakker uitziet. Ik heb op geen enkel moment het gevoel dat ik een primer op mijn gezicht smeer, het silicoon-achtige gevoel blijft weg (komt natuurlijk ook wel omdat er geen siliconen inzitten) en ook het plakkerige dat je soms bij primers hebt blijft weg. Toch doet hij zijn werk als primer goed want mijn foundation blijft een hele dag netjes zitten. Ik gebruik deze By Terry Impearlious Elixir de Perle graag onder foundations die de neiging hebben om cakey te worden door deze primer zien ze er altijd net wat mooier uit. Mijn huid ziet er gewoon beter uit met deze primer! Zo jammer dat hij LE, hopelijk brengen ze deze nog opnieuw uit en belandt hij in de permanente collectie!

Je vindt By Terry oa bij Ici Paris XL en Cosmeticary.

One thought on “By Terry Impearlious Elixir de Perle

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *