By Terry Aqua Chic Review X Swatches

By Terry klinkt jullie misschien niet zo heel bekend in de oren en mij vroeger ook niet, tot ik naar de filmpje van Lollipop26 begon te kijken op You Tube.(Ze is er jammer genoeg mee gestopt maar heeft ondertussen wel een nieuwe blog, Buy now, Blog Later) Zij heeft ettelijke potjes van de By Terry Baume de Rose versleten. Ik heb zelf de Baume de Rose in een tube gehad en heb hem echt tot de laatste druppel gebruikt omdat hij zo fijn was. Je kan mijn review hierover hier lezen. Een tijdje geleden werden er aantal producten voorgesteld bij Smets waaronder de nieuwe zomercollectie van By Terry. Geen grote collectie maar wel met een aantal leuke producten.

Ik teste er twee voor jullie uit, de By Terry Aqualip Jelly Tint en het Sérum Terrybly Sunbooster.

Ben jij ook zoek naar een lipstain die echt uren blijft zitten? Dan is deze By Terry Aqualip Jelly Tint iets voor jou!

Als je de kleur in de tube ziet is het wel even slikken, dat feloranje kleurtje is iets teveel van het goede, voor mij dan toch, maar als je de brush bekijkt ziet het er al een heel stuk beter uit. Hier zie je al meer de roze kleur doorkomen.

Links zie je net aangebracht, rechts als hij in je huid is getrokken. Dit streepje heeft er dus 48 uur en twee douches verder op gestaan. Ik kreeg het gewoon niet weg.

Bovenaan zie je de kleur net aangebracht, onderaan na ongeveer 8u. Het lijkt zelfs alsof de kleur nog feller is geworden, enkel de glans is weg. Eten, drinken, niets krijgt deze By Terry Aqualip Jelly Tint weg. Heb ‘s avonds een goede scrub moeten boven halen om alles weg te krijgen en dan zag je nog steeds een waas van kleur. De kleur zelf is een soort van frambozen rood dat denk ik wel bij iedereen past. Dit is het ideale product voor als je op vakantie gaat. Bijwerken is niet nodig en alles blijft mooi op zijn plaats zitten én hij droogt mijn lippen niet uit, iets wat ik bij de meeste lipstains wel heb.

De By Terry Sérum Terrybly Sunbooster is een zelfbruiner maar dan zonder chemische bestanddelen. Buiten het feit dat je er een mooi kleurtje van krijgt zorgt hij ook voor hydratatie en bescherming tegen UV stralen. Ik heb het idee dat het iets langer duurt voor je een kleurtje krijgt maar het effect is mooi! Hij geeft echt een sunkissed look, zonder strepen of vlekjes.

Het is een serum, zoals de naam van het product al doet vermoeden, je kan hem dus ook gewoon onder je dag-en nachtcrème gebruiken. Het serum dringend dadelijk in je huid en voelt niet vet aan. Door de kleur van het serum kan je ook goed zien waar je gesmeerd hebt, hierdoor heb je sowieso al veel minder kans op strepen of vlekken.

De By Terry producten kan je zowel online bij Cosmeticary kopen, klik hier maar ook in de Cosmeticary Shops, je vind ééntje in Antwerpen en ééntje in Brussel (naast Bobbi Brown) klik hier voor de adressen.

Beide producten zijn echt aanraders, niet echt goedkoop maar wel zijn geld waard! Ik denk in ieder geval dat ik binnenkort nog eens binnen spring bij Cosmeticary voor een Baume de Rose, die is echt heel fijn. Je vindt trouwens bij Cosmeticary nog heel wat andere leuke producten, denk aan Bumble & Bumble, Laura Mercier, Essie, Opi, Dermalogica, Dyptique en ga zo maar door. Echt de moeite om eens langs te gaan!

Had jij al van het merk By Terry gehoord?

9 thoughts on “By Terry Aqua Chic Review X Swatches

  1. Ik word best wel enthousiast over de lipstains, twee douches overleven is namelijk super impressive toch? Ik heb nog nooit iets van het merk geprobeerd, het is niet zo makkelijk verkrijgbaar ook, hoewel ik nu net heel goed weet waar de cosmeticary ligt :p

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *