Burberry Winter Glow Holiday 2014

SONY DSC

Goud is het codewoord deze winter bij Burberry Beauty! De Holiday collectie, Winter Glow is echt prachtig en een echte musthave voor al wie maar een beetje van goud houdt. Ik hoor in elk geval tot deze categorie en ben echt verliefd op alle producten uit deze collectie.

SONY DSCSONY DSC

De verpakking is prachtig, je ziet er meteen het bekende Burberry motief in terug, het doet me meteen denken aan de overbekende trench die ik ooit nog wel in mijn kast wil hangen, al zullen we misschien eerst met de make-up beginnen, die is minstens even mooi!

SONY DSCSONY DSC

De Winter Collectie is echt helemaal in het goud, tot de nagels en de lippen toe. De meeste merken voegen nog rood toe en dat heeft Burberry ook gedaan, je vindt nog drie producten in de ondertussen overbekende Oxblood kleur. Het lakje in deze kleur ga ik heel snel bestellen via de website van Burberry!

SONY DSCSONY DSC

De Burberry Lip Mist in Gold geeft vooral veel glans, iets wat ik wel fijn vind. Een echte gouden lipstick zou denk ik niet zo mooi zijn. De lipmist voelt heel zacht op de lippen, gelukkig voel je de glitter die in de lipstick zit niet zitten.

SONY DSCSONY DSC

Burberry Lip Glow in Gold is heel erg mooi, zeker als je van nude lips houdt. Ook hier vooral glans, perfect om over een lipstick aan te brengen die wel wat extra glans kan gebruiken.

SONY DSC

De Lip Glow is plakkerig zoals elke lipgloss maar niet zo plakkerig dat er alles blijft in hangen. Gevolg is wel dat hij niet lang blijft zitten. Op zich niet erg, door de kleur is hij makkelijk aan te brengen en kost het niet veel moeite.

SONY DSCsized_PicMonkey Collage

Deze Burberry Nail Polish in Gold heeft me echt aangenaam verrast! Voor de meeste merken is nagellak niet zo belangrijk, of dat gevoel heb ik toch altijd, en ofwel zijn de lakjes niet zo gebruiksvriendelijk ofwel is er iets met de nagellak zelf, te dik, te stroperig… Maar Burberry doet het hier echt heel erg goed, brede, platte brush die makkelijk doet lakken en de lak zelf is meer dan behoorlijk in houdbaarheid. Ik heb deze vier dagen gedragen zonder shippen, enkel wat slijtage en dat is normaal omdat ik constant op een toetsenbord zit te tokkelen. Waar ik dacht dat deze kleur heel erg sheer zou zijn is dat toch niet het geval, deze is perfect dekkend in twee laagjes. Snap je nu waarom ik Oxblood ook wil?

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

Nog meer moois in de vorm van deze Burberry Gold Glow highlighter. Ook hier weer een prachtige verpakking, zelfs het fluwelen zakje heeft het Burberry motief. De bijhorende brush is een mooie aanvulling voor wie zelf niet veel brushes heeft maar ik gebruik liever een grote brush, brengt voor mij net iets makkelijker aan. De nieuwe Burberry geur heb ik nog niet geroken maar ik heb nu wel een idee van de geur want het werd verwerkt in de highlighter. Ik ruik vooral een frisse, bloemige geur, het heeft me in elk geval benieuwd gemaakt naar het parfum.

SONY DSCSONY DSC

Verwacht geen overdreven glans van deze Gold Glow maar wel een vrij subtiele highlighter die makkelijk op te bouwen is. Ik ben fan van dit soort highlighters omdat je hier bijna nooit mee kan overdrijven en het er altijd natuurlijk blijft uitzien.

SONY DSCSONY DSC

Van de oogschaduw van Burberry had ik héél hoge verwachtingen. Stamatia kocht een tijdje geleden een aantal kleuren en was er zo enorm blij mee. Ik hoopte dan ook dat de kleuren uit dit Burberry Gold Complete Eye Palette even mooi en even fijn van kwaliteit zouden zijn. Ook hier weer het fluwelen zakje met Burberry motief, hier krijg je drie mini-brushes bij, buiten de sponsapplicator zijn de andere twee mini-brushes fijn in gebruik, zeker als je niets anders bij de hand hebt.

SONY DSCSONY DSC

Voor iemand met bruine ogen, zijn bruintinten de meeste makkelijke kleuren om te gebruiken, het past altijd en dat is met deze kleuren niet anders. Alle vier zijn ze mooie gepigmenteerd en zacht als boter. Heb gemerkt dat ze zelfs zonder primer mooi blijven zitten, al is de intensiteit van de kleuren net iets beter als je een basis aanbrengt. Dit palette heeft me absoluut niet teleurgesteld, integendeel, ik wil meer…

Heb je nog iets nodig om op je Kerstlijstje te zetten of weet je iemand die gek is op goud? Dan denk ik dat die persoon wel blij zou zijn met één van de producten uit deze Winter Glow collectie. Je vindt deze collectie bij Inno op de Louizalaan in Brussel maar ook online waar je trouwens de hele Burberry Beauty collectie kan terugvinden.

Ik ben fan! Jij ook?

8 thoughts on “Burberry Winter Glow Holiday 2014

 1. Olalala, deze producten spreken mij erg aan. Ik had niet verwacht dat ik de lipstick mooi ging vinden, maar aangebracht op de lippen, ziet deze er dik oké uit!

  Overigens vind ik het make up paletje super mooi!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Idd de lipstick lijkt in de lippen een wat rare kleur te hebben maar eens op je lippen ziet het er heel erg goed uit!

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *