Burberry Kisses English Rose

Burberry Kisses English Rose

Burberry Kisses English Rose

Het eerste product van Burberry Beauty dat mijn aandacht trok is deze Burberry Kisses English Rose. Het heeft toch nog een tijdje geduurd voor ik deze aan mijn collectie kon toevoegen, ik wilde zeker zijn dat de kleur echt mijn ding was. Ik heb tenslotte al zoveel lipsticks dat je op den duur toch wel wat selectiever wordt. Is het een unieke kleur? Niet echt maar het is wel een kleur die ik graag en veel zal dragen. Neem daar dan nog is bij dat de lipstick heel erg fijn aanvoelt en je hebt een topper!

Burberry Kisses English RoseBurberry Kisses English Rose

Ik blijf de verpakking van Burberry Beauty prachtig vinden, niet alleen heel herkenbaar, je voelt en ziet meteen dat dit een luxeproduct is.

Burberry Kisses English RoseBurberry Kisses English RoseSONY DSC

Ik had wat moeite om de kleur goed vast te leggen, de kleur is irl net iets lichter. Ook hier zie je weer duidelijk in het printje van de lipstick het Burberry motief terug.

Burberry Kisses English RoseSONY DSC

De swatches geven de kleur dan weer wel duidelijk weer, een roze kleur die net iets lichter is dan mijn eigen lipkleur.De lipstick is zacht en smeuïg en smeert lekker weg. Heel lang blijft hij niet op mijn lippen zitten maar bijwerken is een fluitje van een cent door de kleur, je hebt geen spiegel nodig.

Ik kocht de laatste English Rose bij Inno Louise (dank u Stamatia) en ik zie dat hij ook uitverkocht is online . Hopelijk komt hij snel terug online want de kleur is echt een aanrader!

2 thoughts on “Burberry Kisses English Rose

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *